12 parasta elokuvamusikaalia Netflixissä juuri nyt (2024)

Musikaalitovat ehdoton ilo kaikille, ikäryhmästä tai genreä kunnioittavista faneista riippumatta. Yksi elokuvan syvällisimmistä työkaluista, äänen käyttö, jota on muokattu ja viritetty välittämään elokuvassa keskeistä tunnetta, elokuvan ja musiikin ystävät eivät voi toivoa muuta. Yhdistelmä yksinkertaisesti vertaansa vailla.

Musiikin tavoin musiikkiin perustuvat elokuvat ovat aina olleet minulle miellyttäviä aiheita, kuten ovat muutkin elokuvat muista taiteen muodoista. elokuvia kuten "Piiskansiima" tai "Inside Llewyn Davis" tai uudempi "Bohemian RhapsodyVaikka ne eivät ole musikaaleja suppeimmassa merkityksessään, ne ovat erinomaisia ​​elokuvia musiikista, kuuluisista muusikoista tai sitkeydestä, joka muusikon on kestettävä. Kaikissa niissä on musiikki ja kuuluisat musiikkinumerot elokuvan keskeisinä liikkeellepanevina elementteinä ja jotka seuraavat elokuvan ennennäkemätöntä menestystä. jälkimmäinen, epäilen, että tällaisia ​​elokuvia julkaistaan ​​pian kymmeniä joka vuosi.

Sitä parempi meille, koska emme voi lakata naputtamaan jalkojamme näiden uskomattomien elokuvien ääneen yhdistäen tehokkaan, tunnepitoisen tarinankerronta kuuloon perustuvaan tyydytykseen. Tästä huolimatta Netflix isännöi kirjastossaan melkoisen valikoiman musiikkielokuvia, joita voit katsella mukavasti kotoa käsin. Tässä on luettelo Netflixin todella hyvistä musiikkielokuvista, jotka ovat tällä hetkellä suoratoistaa.

12. Mamma Mia! (2006)

12 parasta elokuvamusikaalia Netflixissä juuri nyt (1)

Vaikka elokuvan näyttelijöiden kokoonpanon pitäisi olla pelkkä syy saada sinut katsomaan elokuva, "Voi äiti!Minulle se oli vain hyvän olon, lohturuoka-elokuva, eikä se välttämättä ole huono asia. Tietenkin Meryl Streep on loistava, ja niin on myös loput todella hyvin pyöristetyistä näyttelijöistä. ”Mamma Mia!” on loppujen lopuksi puhdasta eskapistista tavaraa: upeita paikkoja, ytimekäs juoni ja 70-luvun ABBA-hiteistä johdettu ääniraita. On niitä, jotka nauttivat siitä, kuten minä, ja niitä, jotka vannovat sen nimeen.

11. Across the Universe (2007)

12 parasta elokuvamusikaalia Netflixissä juuri nyt (2)

"Across the Universe" on yksi elokuva, jonka tarvitset ymmärtääksesi, mitä The Beatlesin musiikki voi tehdä elokuvan ilahduttamiseksi. Toki sen keskiössä oleva rakkaustarina saattaa tuntua monista katsojista kirjoista, mutta itse elokuva on kaukana siitä. Fiktiivinen rakkaustarina 60-luvun poliittisesti myrskyisää taustaa vasten, The Beatlesin säveliin asetettu "Across the Universe", pääosissa Jim Sturgess ja Evan Rachel Wood, on tyypillinen esimerkki melko yksinkertaisesta asiasta, joka on noussut toiselle tasolle. sen erehtymättömästä musiikillisesta käsittelystä, joka kaikki sisältää aiemmin äänitettyjä kappaleita. Sinulla on taatusti hauskaa, jos olet Beatles-fani.

10. Nowhere Boy (2009)

12 parasta elokuvamusikaalia Netflixissä juuri nyt (3)

Katsaus John Lennonin elämän alkuvuosiin ja kahdesta naisesta, jotka ovat ratkaisevasti muokanneet hänen elämäänsä, ja roolia, jota he jatkoivat sen jälkeen. Nowhere Boy kertoo myös, milloin Lennon tapasi ensimmäisen kerran George Harrisonin ja Paul McCartneyn ja kuinka The Beatles syntyi. Informatiivinen elämäkertaelokuva pääosassaAaron-Taylor JohnsonLennonin tapaan "Nowhere Boy" ei riko uutta tietä kertoessaan jumalallisen päähenkilönsä elämäntarinaa, mutta se on tarpeeksi mukaansatempaava ansaitakseen huomiosi, Beatles-fani tai ei.

9. Musiikki ja sanoitukset (2007)

12 parasta elokuvamusikaalia Netflixissä juuri nyt (4)

Viehättävä musikaalirom-comvielä hurmaavamman pääparin, Hugh Grantin ja kanssaDrew Barrymore, jonka raikas esitykset täydentävät täysin elokuvan rentoa musiikillista tunnelmaa. "Musiikki ja sanoitukset" on yksi harvoista romanttisista komedioista, joiden ansioksi on katsottava, ettei se näytä vanhentuneelta edes kahdentoista vuoden kuluttua. Dialogi on terävää, musiikki groovya ja johtojen välinen kemia aivan hurmaavaa. Vahinkoton romanttinen komedia ja täydellinen tapa viettää laiska ilta. Naputat jalkaa tämän lopussa.

8. The Solist (2009)

12 parasta elokuvamusikaalia Netflixissä juuri nyt (5)

Robert Downey Jr.ei ehkä nähdä paljon muussa näinä päivinä paitsiMarvel Cinematic Universe, mutta silloin, kun hänet valittiin Iron Maniksi MCU:lle, hän oli osana melko monia pieniä tuotantoja, joista osa jopa loistavia elokuvia. Yksi niistä oli "The Soloist", jossa hän esittää LA Timesin kolumnistia Steve Lopezia, joka löytää ja yrittää parantaa Nathaniel Ayersin poikkeuksellisen musiikillisen lahjakkuuden elämää.Jamie Foxx), koditon, mielisairas katumuusikko. Loput elokuvasta kertoo koettelemuksista, joita molemmat miehet kohtaavat tiellä, jonka jokainen tajuaa sen itse. Toinen tehokas Joe Wrightin ohjaus, vaikkakaan ei niin loistava kuin monet hänen parhaista teoksistaan, mukaan lukien "Atonement" ja "Darkest Hour".

7. Gaga: Five Foot Two (2017)

12 parasta elokuvamusikaalia Netflixissä juuri nyt (6)

Näkemykset tästä elokuvasta ovat olleet enimmäkseen jakautuvia, mutta jos haluat päästä askeleen lähemmäksi Gagan arvoitusta, voit aloittaa tästä, koska hänen suosionsa ja kunnioituksensa ovat nyt korkeammat kuin koskaan hänen maailmanlaajuisen menestyksensä ja Oscarin ansiosta. voittaa 'Tähti on syntynyt'.

6. Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2009)

12 parasta elokuvamusikaalia Netflixissä juuri nyt (7)

"Sweeney Todd" on tyypillinen uusgoottilainen, hassu R-luokan musikaali.Tim Burtonmateriaalia, ja elokuva näyttää, miksi aiheen ja eksentrinen ohjaajan parittaminen toimii. Pääosassa kaksi muuta usein Burtonin kanssa työskentelevää Johnny Deppiä pääroolissa jaHelena Bonham Carterrouva Lovettina "Sweeney Todd" on tumma ja herkullisesti kierretty ikimuistoisilla musiikkiesityksillä, ja toisin kuin mikään muu, mitä olet nähnyt aiemmin; osoitus teatteritaiteen loistosta.

5. Amy (2015)

12 parasta elokuvamusikaalia Netflixissä juuri nyt (8)

Amy Winehouseoli lievästi sanottuna myrskyisä elämä. Hän onnistui hyvin nuorena, mutta hän sotki yhä epäsäännöllisempään käyttäytymiseen, taisteli eri riippuvuuksista sekä henkilökohtaisen ja avioelämänsä myllerryksestä. 'Amy' on Asif Kapadian dokumentti, joka dokumentoi kaiken tämän ja paljon muuta, kommentoimalla luonnostaan ​​kuuluisuuden turhaa luonnetta, erityisesti mitä tulee tämän yksilön elämään ja paparazzien rooliin siinä. Se on osuva dokumentti, ja yksi parhaista, joita olen katsonut pitkään aikaan. Ehdottomasti suositeltavaa.

Lue lisää:Parhaat mustat elokuvat Netflixissä

4. Kaunotar ja Hirviö (2017)

12 parasta elokuvamusikaalia Netflixissä juuri nyt (9)

Elävä esitys uudelleen kertomisesta aDisneyn klassikko, taika herää eloon tässä live action -elokuvassa, joka on yksi ensimmäisistä klassikoista, joita Disney uudistaa vuonna 2019. Visuaalisesti upea ja toinen Disneyn tuotanto, jonka liikevaihto on 1 miljardin dollarin pohjoispuolella. Animaation ystäville tämä saattaa olla pieni takaisku, mutta upea live action -visuaalisuus jaEmma WatsonVirheetön teko tekee siitä helvetin hyvän katselun arvoisen. Katso se, ennen kuin se pian poistuu Netflixistä.

Lue lisää:Parhaat romanttiset elokuvat Netflixissä

3. 8 Mile (2002)

12 parasta elokuvamusikaalia Netflixissä juuri nyt (10)

PääosassaEminemkuin hän itse tässä elämäkertakuvassa ja rakkauskirjeessä underground rapin maailmalle, "8 mailia’ on katsaus Detroitin kaduilla varttuneen Eminemin elämään ja siihen, kuinka hän teki siitä suuren rapin maailmassa. Eminemin legenda ei ole toistaiseksi mikään salaisuus, mutta elokuva ja sen prosessit varmistavat, että olet kiinnostunut pysymään koko ajan, pääasiassa sen rap-taistelujen ja riimien avulla, joita legenda ja rap-jumala itse esittää. Vaikka et olisikaan aivan kuten minä, tämä elokuva on inspiroiva ja viihdyttävä.

2. Hans Zimmer: Live in Praha (2017)

12 parasta elokuvamusikaalia Netflixissä juuri nyt (11)

Tarvitsetko todella muuta syytä katsoaksesi tätä, kuin mitä nimi antaa? KuunnellaHans Zimmeresiintyä livenä on yksi syvään juurtunut unelma, jota olen haaveillut liian kauan. Tämä on lähin, mitä voimme tällä hetkellä saada. Älä missaa sitä.

Lue lisää:Parhaat historialliset elokuvat Netflixissä

1. Mitä tapahtui, neiti Simone? (2015)

12 parasta elokuvamusikaalia Netflixissä juuri nyt (12)

Nina Simone oli vertaansa vailla oleva lahjakkuus, ja vaikka jokaisella on oma Simonen suosikki, minun olisi "Black is the Color of My True Love's Hair" ja tietysti avoimen hurmaava "Feeling Good". Huomattava kansalaisoikeusaktivisti, joka ei ole todella lahjakas muusikko, Nina Simonen elämä hänen ajastaan ​​Yhdysvalloissa, hänen nousunsa tunnetuksi ja hänen osansa kansalaisoikeusliikkeessä, jopa hänen arvaamaton käytöksensä sen jälkeen, kun hän astui liikkeeseen myöhemmin hänen uransa, ovat kaikki erittäin hyvin dokumentoitu tässä Oscar-ehdokkaana. Vaikka olen fani, sanoisin, että sinun pitäisi uskaltaa tähändokumenttiriippumatta siitä, oletko kuullut neiti Simonen musiikkia aiemmin vai et.

Lue lisää:Parhaat teini-elokuvat Netflixissä

12 parasta elokuvamusikaalia Netflixissä juuri nyt (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 6245

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.