Kuinka työskennellä verkko-opettajana kotoa käsin (2024)

Jos olet opettaja ja haluat työskennellä kotoa käsin, voit tehdä sen näiden verkkosivustojen avulla.

Kuinka työskennellä verkko-opettajana kotoa käsin (1)

🔥

Ray-banin tarinoita Tesla Netflix LITTLE F5 Pro halvat airpodit Twitterin sininen PlayStation Plus DAZN iPhone 16

Tekijä:Manuel SifontessisäänTekniikka

Etätyö, joka tunnetaan myös nimellä etätyö, tarjoaa paljon mahdollisuuksia, koska nyt ihmisetHe voivat suorittaa työtehtäviään mukavasti kotonaan. Vaikka tarvitaan hyvä internetyhteys. Ja jotkut niistä, jotka hyötyvät tästä eniten, ovat opettajat, koska heillä on monia työkaluja kotoa työskentelyyn.

Tekniikka

  • Tehosta kotisi WiFi-yhteyttä
  • Lataa ilmainen MP3-musiikki
  • Television mitat ovat 32 tuumasta cm:iin
  • AI-verkon piirtäminen
  • eläke simulaattori

Jos olet opettaja, joko aktiivinen tai eläkkeellä, ja haluattee parhaasi saadaksesi ylimääräistä rahaavoit katsoasovelluksia työnhakuun. Ja jos nämä eivät toimi sinulle, voitkatso parhaita sivustoja löytääksesi työtä, koska sillä on monia erikoistuneita alustoja. Jos kuitenkin etsit jotain turvallista, olet tullut oikeaan paikkaan.

Olemme laatineet tämän viestin kertoaksemme sinulle, mikäNe ovat parhaita verkkoalustoja opettajan työskentelyynverkossa kotoa Eikä sillä ole väliä, oletko eläkkeellä vai oletko edelleen aktiivinen, sillä tärkeintä on, että tunnet rakkautta muiden opettamiseen ja kouluttamiseen. Joko verkkokurssien, yksityistuntien, muiden esimerkkien joukossa.

Parhaat verkkosivustot, joiden avulla voit löytää töitä verkkoopettajana kotoa käsin

Kuinka työskennellä verkko-opettajana kotoa käsin (2)

Selvitä, mitkä ovat parhaat verkkoympäristöt opettajan työskentelyyn kotoa käsin

Jos teet nopean haun Internetistä, löydät senon olemassa monia erikoistuneita alustojaja jotka tarjoavat uusia mahdollisuuksia niille, jotka haluavat työskennellä opettajina verkossa. Kaikki eivät ole hyviä vaihtoehtoja, ja säästääksemme aikaa olemme käyttäneet aikaa laatiaksemme luettelon parhaista vaihtoehdoista.

Opettajilla on erittäin tärkeä rooli yhteiskuntien kehityksessä, koskahe ovat niitä, jotka kouluttavat ja kouluttavat uutta sukupolvea. Yleensä tapahtuu, että opettajat ja kasvattajat haluavat eläkkeelle jäätyään hyödyntää Internetin tarjoamia mahdollisuuksia jatkaakseen omistautumista sille, mitä osaavat parhaiten, mutta rauhallisemmin kotoa käsin.

Tästä syystä on olemassa monia alustoja, jotka antavat opettajille mahdollisuudenluoda verkkokursseja tai antaa virtuaalituntejakouluttaa sidosryhmiä. Ja jos haluat käyttää vapaa-aikaasi ansaitaksesi ylimääräistä rahaa opettamalla muita, sinun tulee katsoa tämä luettelo.

  • Udemy
  • HigherEdJobs
  • ClassOnlive
  • edunvalvonta
  • Superprof
  • Yksityistunnisi
  • Verbling
  • Khan Akatemia

Udemy

Kuinka työskennellä verkko-opettajana kotoa käsin (3)

Udemy on yksi suosituimmista harjoitusalustoista.

Aloitamme tämän luettelon Udemy-alustalla, joka tunnetaan verkkokoulutussivustona, jossaihmiset voivat oppia kaikenlaisista aiheistaja ammatillisia alueita kurssiensa kautta. Mutta voit rekisteröityä paitsi opiskelijaksi myös opettajaksi.

Jos luot ohjaaja- tai opettajatilin Udemy-alustalle, sinulla onsen tärkeimpien etujen joukossa, ilmainen isännöintitila kaikille audiovisuaalisille resursseillesi. Voit myös tarjota opiskelijoillesi jonkinlaista tukea tai huomiota. Voit käyttää alustan maksuprosessoria. Ja ilmeisesti sinulla on suurempi kattavuus, koska tämä on yksi opiskelijoiden eniten vierailemista verkkosivustoista.

Jos haluat työskennellä opettajana kotoa käsin, Udemy on yksi niistäparhaat alustat aloittamiseen. Sen lisäksi, että se tarjoaa sinulle monia etuja opiskelijoiden koulutuksen takaamiseksi. Eikä sillä ole väliä, mille opetusalalle olet erikoistunut, sillä tällä alustalla on tilaa kaikille. Joten mene eteenpäin ja rekisteröidy.

udemy verkkosivuilla

HigherEdJobs

Kuinka työskennellä verkko-opettajana kotoa käsin (4)

Tämä on toinen parhaista alustoista työskennellä verkkoopettajana, vaikka sinun pitäisi tietää, että se on englanniksi

Nyt on aika puhua HigherEdJobs-verkkosivustosta, jolla julkaistaan ​​päivittäin kaikenlaisia ​​työtarjouksia opettajille, jotka kattavat eri alueita. Itse asiassa, uteliaana tosiasiana, jonka tämä sivu jakaa,noin vuonna 2016, yli 5 000 yliopistoa ja korkeakoulua lähetti hieman yli 200 000 työpaikkaa.

Tämän verkkosivuston tärkeimpiä etuja meillä on se, että opettajat voivattyöskentelevät missä tahansa he ovatkin. Tämä on etätyön positiivista. Mutta ei siinä vielä kaikki, sillä tältä sivulta löydät myös mahdollisuuksia verkkoopettajana.

Mutta on tärkeää huomata, että tämä alusta on englanninkielinen, jotensinulla on oltava käsitteet tästä kielestä tunnistaaksesija ymmärrät kaiken näytettävän sisällön. Mutta tämän lisäksi huomaat, että siinä on mielenkiintoisia osioita, kuten esimerkiksi työnhaku.

HigherEdJobs ofreceyli 94 000 työpaikkaa yli 2 000:ssakoulutusinstituutiot. Puhumattakaan siitä, että voit löytää myös etätyötä.

Sitio Web de HigherEdJobs

ClassOnlive

Kuinka työskennellä verkko-opettajana kotoa käsin (5)

Monet pitävät sitä yhtenä mielenkiintoisimmista alustoista kaikessa virtuaaliseen oppimiseen liittyvässä

Toinen parhaista verkkosivustoista, joita voit löytää työskentelemäänopettajana ja opettaa verkkotunteja on ClassOnlive. Tämän avulla voit myös luoda ja hallita luokkiasi. Tämä on ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista.

Tämän verkkosivuston tärkeimmistä ominaisuuksista meidän on korostettava, että sinulla onpääsy videoneuvotteluihin opettaaksesi luokkaasi reaaliajassaja jotta opiskelijasi näkevät sinut. Ihan kuin se olisi virtuaalinen luokkahuone.

On huomattava, että sinulla on myös pääsy henkilökohtaiseen verkkotunnukseen tällä verkkosivustolla. Jotätä alustaa käyttää yli 10 000 ammattilaistatyöskentelemään opettajina kotoa käsin. Ja jos sinulla on epäilyksiä, älä huoli, sillä löydät osion, jossa voit suorittaa testin saadaksesi selville kaiken, mitä tämä sivusto tarjoaa.

Sinun tulisi antaa ClassOnlive-verkkosivustolle mahdollisuusluoda, hallita, mainostaa ja opettaa kurssejasiverkossa parhaalla mahdollisella tavalla. Muista kuitenkin, että sisältösi tulee myös olla arvokasta ja rikastuttaa oppilaitasi.

ClassOnlive-verkkosivusto

edunvalvonta

Kuinka työskennellä verkko-opettajana kotoa käsin (6)

Työskentele online-opettajana Tutellis-alustalla ja ansaitse ylimääräistä rahaa

Tutellis-alusta on yksi Espanjan markkinoiden tunnetuimmista. Itse asiassa,Tätä pidetään yhteistyössä oppimisen verkkosivustonaLatinalaisamerikkalainen.

Jos tiedät senYli 3 000 000 käyttäjää on rekisteröitynyt. Tämän lisäksi löydät hieman yli 60 000 verkkokurssia ja opiskelijoita on yli 500 000. Ehdottomasti tämä on loistava vaihtoehto, joka korostaa suuresti espanjalaista yleisöä.

Jos olet tai haluat työskennellä opettajana kotoa käsin, tämä on yksi parhaista alustoista sille, koskavoit ansaita rahaa siihen sijoittamasi ajan. Tämä tarkoittaa, että verkko tarjoaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset kurssien luomiseen videomuodossa, joita opiskelijat voivat käyttää.

Prosessi on melko yksinkertainen, koska sinun on tallennettava kurssi ja luokat. Varmista, että käytät kameraa, jolla on hyvä laatu ja myös ääni. Jälkeen,Sinun tarvitsee vain ladata se Tutellus-tilillesija alat ansaita rahaa opettaessasi kurssejasi. Mitä tulee tapaan saada rahasi, sinun tulee tietää, että voitot jaetaan 70-30, jolloin olet se, joka saa eniten, ja loput alusta sisältösi isännöimiseen ja näkyvyyden tarjoamiseen.

Guardianin verkkosivusto

Superprof

Kuinka työskennellä verkko-opettajana kotoa käsin (7)

Superprof on erikoistunut verkkosivusto, jonka avulla opettajat voivat opettaa oppituntejaan verkossa

Jos haluat tulla tukiopettajaksi, sinun kannattaa kokeilla tätä verkkosivustoa,jossa voit opettaa mukavasti kotonasija samalla ansaitset ylimääräistä rahaa, mikä on aina erittäin hyvä asia. Mutta siinä ei vielä kaikki, koska halutessasi alusta antaa sinun antaa yksityistunteja kasvokkain.

On huomattava, että tämä on opettajille tarkoitettu verkkosivustovoit opettaa erilaisia ​​luokkia, koulutuesta eri tasoilla ja tietyissä aineissa, kuten taiteessa, kielissä, musiikissa ja muissa.

Toinen tämän alustan tarjoamista mielenkiintoisimmista eduista on se, että sinä voit opettajanaaseta hintasi tarpeidesi mukaanja mitä tarjoat. Lisäksi sinun ei tarvitse maksaa minkäänlaista provisiota ja jotkut ammattilaiset ovat ilmoittaneet tienanneensa yli 2 000 euroa kuukaudessa, mikä on erittäin hyvä kotoa.

Superprof-sivusto

Yksityistunnisi

Kuinka työskennellä verkko-opettajana kotoa käsin (8)

Tämä on latinalaisamerikkalainen alusta, jolla on suuri ulottuvuus, joten voit ryhtyä opettajaksi tai opettajaksi verkossa ja työskennellä kotoa käsin

On aika puhua toisesta espanjalaisesta verkkosivustosta, joka on Tus Clases Particulares ja setoimii melko samalla tavalla kuin edellä mainitsemamme. Voit tarjota palveluitasi opettajana henkilökohtaisesti yksityistunneilla, mutta voit tehdä sen myös kokonaan verkossa.

Tämä alusta antaa sinulle vapauden valita haluamasi muodonopettaa luokkaasi ja olosuhteisiisi parhaiten sopivalla tavallaja tarpeet. Mutta se ei ole vielä kaikki, koska jos haluat opettaa tunnisi verkossa, voit tehdä sen muun muassa Skypestä, Classgapista.

Lisäksi voit määrittää aikataulun vapaa-ajasta riippuen. Tämä on toinensivustot, jotka tarjoavat sinulle vapauden työskennellä parhaaksi katsomallasi tavalla. Mutta mikä parasta, se on espanjalainen alusta, joten sinulla on paljon espanjaa puhuvia opiskelijoita.

Yksityistuntisivustosi

Verbling

Kuinka työskennellä verkko-opettajana kotoa käsin (9)

Verblingin avulla voit ryhtyä kieltenopettajaksi tai opettajaksi ja opettaa verkkotunteja

Jos olet opettaja tai kieltenopettaja, voit katsoa Verbling-alustaa, jokaon erikoistunut tämän aiheen luokkiin. Täällä voit opettaa muun muassa espanjaa, englantia, portugalia, saksaa, italiaa. Kaikki tämä verkossa.

Verbling on alusta kielikursseille. On tärkeää huomata, että vartentulla opettajaksi, titteliä ei tarvita, koska se oikeuttaa sinut kouluttajien joukkoon.

Tietenkin, vaikka sinulla ei olekaan välttämätöntä, että sinulla on tutkinto,kyllä, sinun on läpäistävä tarkistusprosessi, jossa jotkut ammattilaiset arvioivat ja hyväksyvät tietosi. Tuloksestasi riippuen voit olla osa tätä ammattilaisten tiimiä.

Verbling-sivusto

Khan Akatemia

Kuinka työskennellä verkko-opettajana kotoa käsin (10)

Khan Academy on yksi maailman tunnetuimmista koulutusalustoista

Khan Academy on luultavasti yksi suosituimmista koulutussivustoista. TässäLöydät jopa ilmaisia ​​kursseja verkosta. Mutta siinä ei vielä kaikki, sillä voit myös rekisteröityä alustalle opettajaksi jakaaksesi omia kurssejasi.

Khan Academyssa voit ladata kurssejasi tukeaksesi opiskelijoita muiden oppituntien kanssa. On tärkeääHuomaa, että tämä on voittoa tavoittelematon organisaatioja että verkko on ilmainen, joten opiskelijat voivat käyttää alustaa ja sen sisältöä maksamatta.

Voit kuitenkin käyttää tätä alustaa eräänlaisena katapulttina, kuten se voisiauttaa tekemään sinut tunnetuksi tässä opetusmaailmassa. Tällä tavalla voit saada monet opiskelijat löytämään sisältösi ja, jos he pitävät siitä, he voivat maksaa yksityiskursseista tai täydellisemmistä kursseista.

Khan Academyn verkkosivut

Kuinka työskennellä verkko-opettajana kotoa käsin (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated:

Views: 6111

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.