✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (2024)

Tällä hetkellä, vuonna 2019, englanti on osa elämäämme ja tästä syystä on tärkeää, että sinulla on hyvä englannin kääntäjä.espanja englantimeidän ulottuvillamme. Joten tässä postauksessa autamme sinualataa ilmainen englanninkielinen kääntäjätietokoneellesi ja/tai matkapuhelimellesi. Kuten alla näemme, markkinoilla on monia kääntäjiä, mutta kaikki eivät aio tehdä samaa meille.

Löydämme joitain, joiden avulla voimme kääntää keskusteluja samanaikaisesti, muut kääntäjät kääntävät meille kuvat vain tarkentamalla puhelimemme kuin se olisi video, toiset sopivat ihanteellisesti sanojen kääntämiseen ja näkemiseen eri yhteyksissä ja tilanteissa jne.

Tästä huolimatta aiomme nähdä, kuinka voimme ladata kääntäjiä matkapuhelimeesi tai tietokoneeseen ja mikä on paras englannin-espanjan kääntäjä tarpeidemme mukaan.

Lataa ilmainen espanjan englannin kääntäjä Androidille

Nykyään on monia matkapuhelimia, joissa on Android-käyttöjärjestelmä. Joitakin esimerkkejä ovat Samsung-, LG-, Sony-, Xiaomi-laitteet jne.

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (1)

Play-kaupan kuvake

Joten jos matkapuhelimemme käyttöjärjestelmä on Android, tarvitsemme vain englanninkielisen kääntäjän lataamisen siirtymällä kuvakkeeseenPelikauppajonka löydämme puhelimemme päänäytöltä. Sisään päästyämme meidän on käytettävä hakukonetta löytääksemme meitä kiinnostava sovellus.
Kirjoitamme sinne "English translator" ja se näyttää meille kaikki vaihtoehdot, jotka meillä on käytettävissämme matkapuhelimellemme.
✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (2)

Kuten näemme, vaihtoehtoja on monia. Jos napsautamme jotakin meille tarjotuista sovelluksista, voimme nähdä niistä lisätietoja.
✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (3)

Sisään päästyämme näemme sovelluksen pistemäärän pienillä tähdillä ja voimme tietää kuinka moni on tehnyt pisteitä (kuvan esimerkissä näemme, että keskimääräinen pistemäärä on 4,4/5 ja että 5 775 189 käyttäjää on tehnyt pisteitä) . Lisäksi Play Kauppa tarjoaa meille myös muiden sitä käyttäneiden käyttäjien mielipiteitä ja yksityiskohtaista tietoa sovelluksesta (mitä sen avulla voimme tehdä, mitä uutta uusimmassa sovelluspäivityksessä jne.).

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (4)

Kun olemme analysoineet eri sovellusten tarjoamat mahdollisuudet ja olemme päättäneet, kumman haluamme, meidän on vain painettava asennuspainiketta, joka on kunkin sovelluksen sisällä Play Kaupasta ladataksesi kääntäjän.

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (5)

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (6)

Android-sovelluksen kuvake

Kun se on jo asennettu, löydämme sen mobiilipääsivultamme yhtenä lisäkuvakkeena.

Sitten, jotta voimme käyttää sovellusta, meidän on vain napsautettava kuvaketta näytöllä, jotta se avautuu matkapuhelimeesi. Tämän prosessin avulla voimme ladata minkä tahansa kääntäjän englannista espanjaksi ja espanjasta englanniksi.

Google Translate: Paras espanjan englannin kääntäjä ja paras englannin espanjan kääntäjä

Kuten olemme jo maininneet, valittavana on monia sovelluksia. Silti kaikki eivät ole yhtä tarkkoja ja helppokäyttöisiä.

Google Translator on virallinen Google-kääntäjäsovellus ja yksi parhaista sanojen kääntämisessä englannista espanjaksi (muiden kielten ohella), pitkien tai lyhyiden tekstien, keskustelujen ja kuvien kääntämisessä. Lisäksi se on myös monikielinen offline-kääntäjä (kääntäjä ilman Internetiä); meidän on ladattava vain ne kielet, joita haluamme käyttää. Ja miten ne ladataan? No, seuraa alla olevien kuvien ohjeita:

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (7)

englannin espanjan kääntäjät

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (8)

offline google kääntäjä

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (9)

Offline-englannin kääntäjä valittu

Viimeisessä kuvassa näemme kaikki saatavilla olevat kielet ja ladataksesi ne meidän tarvitsee vain napsauttaa kunkin kielen oikealla puolella olevaa nuolta. Tässä tapauksessa olemme kiinnostuneita lataamaan offline-kääntäjänespanja englantieEnglanti Espanjavoidaksesi kääntää ilman Internetiä mitään tekstiä, valokuvia tai keskusteluja tällä sovelluksella.

Aloitamme opetusohjelman Google Translate -sovelluksen pääsivulta. Ensinnäkin meillä on tilaa kirjoittaa jotain espanjaksi, joka käännetään englanniksi (tässä tapauksessa olemme valinneet sen näin, kuten näet ensimmäisessä kuvassa, mutta meidän tarvitsee vain näyttää oikealla oleva välilehti jokaisesta kielestä vaihtaaksesi ne). Joten emme vain voi käyttää tätä kääntäjää englannista espanjaksi, mutta tässä ilmaisessa Google-kääntäjässä on saatavilla monia muita kieliä (se on yleensä kieltenkääntäjä).

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (10)

käännä espanja englanti

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (11)

Englannin kääntäjä

Kuten yllä olevassa toisessa kuvassa näemme, kun kirjoitamme sanaa, sen kääntämisen lisäksi sovellus ehdottaa mahdollisia jatkoja tälle tietylle sanalle, toisin sanoen lauseita, jotka yleensä liittyvät kyseisen sanan kanssa.

Jos katsomme uudelleen ensimmäistä kuvaa (vasemmalla olevaa), näemme, että "syötä tekstiä napauttamalla" alla näkyy useita kuvakkeita (kamera, käsiala, keskustelu, ääni). Ja mitä varten nämä kuvakkeet ovat?

1. KAMERA

Jos napsautamme kamerakuvaketta, meiltä kysytään lupa käyttää mobiilikameraamme sovelluksesta. Kun olemme hyväksyneet tämän sovelluksen osan, voimme ottaa kuvia mistä tahansa valokuvasta tai tekstistä toisella kielellä ja kääntää ne toiselle kielelle. Katsotaanpa, miten se toimii esimerkin avulla.

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (12)

Englannin kääntäjä

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (13)

Englannista espanjaksi käännös

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (14)

Käännös englannista espanjaksi

Ensimmäisessä kuvassa (3 yllä olevasta) olemme ottaneet kuvan kyltistä ja sovellus pyytää meitä koskettamaan sormella tekstiä, jonka haluamme kääntää. Meidän on siis leikittävä sana sanalta. Toisessa kuvassa olemme koskettaneet vain sanaa "varoitus" ja siksi se kääntää vain nupin "varoitus". Viimeisessä kuvassa olemme jo valinneet kaikki kuvat, ja se antaa meille käännöksen kuvaamastamme signaalista. Tässä tapauksessa käytämme englannin ja espanjan kääntäjää.

2. KÄSINkirjoitus

Jos napsautamme käsinkirjoituskuvaketta, sovellus antaa meille mahdollisuuden kirjoittaa sormella ja se havaitsee kirjoittamamme ja kääntää sen haluamallesi kielelle. Tämä on erittäin hyödyllistä kääntää kieliä, joiden aakkoset poikkeavat meidän aakkosista. Oletetaan esimerkiksi, että olemme Kiinassa ja yhtäkkiä törmäämme sanaan, joka on kirjoitettu kiinaksi, emmekä osaa kääntää sitä. No, joko käytämme kameravaihtoehtoa (jonka olemme selittäneet aiemmin) tai piirrämme symbolit käsinkirjoitustilaan.

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (15)

Englannista espanjaksi käännös

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (16)

Englannin espanjan kääntäjät

3. PUHELU

Meillä on myös ilmainen samanaikainen englannista espanjaksi (muiden kielten ohella) muunnin; keskustelukuvakkeen avulla voimme tehdä käännöksiä erittäin nopeasti kahdella kielellä samanaikaisesti, eli kuvitellaan, että puhumme englantilaisen kanssa. Puhumme espanjaa ja toinen henkilö englanniksi. Jos puhumme, meidän on napsautettava espanjalaista mikrofonia ja kääntäjä kääntää sen kirjallisesti ja lausuu sen ääneen. Päinvastoin, kun toinen henkilö puhuu, meidän on napsautettava englanninkielistä mikrofonia ja tämä kääntää sen meille espanjaksi kirjallisessa ja suullisessa muodossa. Tällä tavalla käännökset voidaan tehdä paljon nopeammin ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa kieltä joka kerta.

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (17)

Online-englannin kääntäjä

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (18)

Online-englannin kääntäjät

4. ÄÄNI

Lopuksi äänikuvake toimii suurin piirtein samalla tavalla kuin edellinen, vaikka tässä tapauksessa emme voi vaihtaa kieltä niin nopeasti. Joten meidän on päätettävä, mitä kieltä aiomme käyttää ja mille kielelle haluamme kääntää sen. Kun tämä on tehty, meidän on vain puhuttava ja Google kääntää sen kirjallisessa ja suullisessa muodossa.

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (19)

Google kääntäjä

Tässä on linkki Google-kääntäjän lataamiseen mille tahansa Android-laitteelle:Lataa Google-kääntäjä Androidille ilmaiseksi

Lataa ilmainen englannin-espanjan kääntäjä iOS:lle

iOS-käyttöjärjestelmälle eli Apple-yhtiön iPhone-matkapuhelimille ja iPad-tableteille parhaat ladattavat ilmaiset englanninkieliset käännössovellukset ovat melko samanlaisia. Tästä syystä suosittelen edelleen kääntäjäsovellusta.Englanti EspanjadeGoogle Translator (Google-kääntäjä) iOS-laitteille.

Mutta kuinka meidän pitäisi ladata mikä tahansa kääntäjä iOS-käyttöjärjestelmällä? No, se on melkein yhtä yksinkertaista kuin Androidilla, vaikkakin erilainen.

iOS:llä on oma sovellusmarkkinansa, joka on App Store. Tällä alustalla on sekä maksullisia sovelluksia että ilmaisia ​​sovelluksia tai sovelluksia ilmaisella ja maksullisella versiolla (lisää lisämahdollisuuksia Premium-versioon).

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (20)

sovelluskaupan kuvake

Sisään päästyämme meidän täytyy vain mennä hakukoneeseen ja kirjoittaa, mitä haluamme ladata. Tässä tapauksessa kirjoitamme "Englannin kääntäjä" löytääksemme kääntäjäsovellukset.

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (21)

Englannin espanjan kääntäjäsovellus

Kun tämä on tehty, meille näytetään kaikki mobiililaitteellemme saatavilla olevat vaihtoehdot, ja tässä vaiheessa meidän on vain napsautettava "get" -painiketta asentaaksemme ilmaisen sovelluksen.

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (22)

Jos haluat lukea kunkin sovelluksen ominaisuudet ja luokitukset, voit napsauttaa kyseisen sovelluksen nimeä ("Google Translate", "iTranslate Translator"…) ja sovelluksen kuvausnäyttö avautuu.

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (23)

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (24)

iPhone-sovelluksen kuvake

Sisään päästyämme (kuva yllä), voimme lukea kaikki tiedot ja ladata sovelluksen napsauttamalla "hae" -painiketta. Kun tämä on tehty, sovelluskuvake ilmestyy päätelaitteen näytölle.

Napsauttamalla kuvaketta näytöllämme pääsemme suoraan sovellukseen. Sen sisällä voimme tehdä minkä tahansa käännöksen englannista espanjaksi ja espanjasta englanniksi (tai millä tahansa muulla kielellä).

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (25)

Tässä on suora linkki tämän sovelluksen lataamiseen iOS-laitteellesi (iPhone tai iPad):Lataa Google-kääntäjä iOS:lle ilmaiseksi

Lataa espanja - englanti ja englanti - espanja -kääntäjä tietokoneeseen ilmaiseksi

PC:lle kääntäjille tarjoamamme vaihtoehdot ovat rajattomat. Nyt tämä tekee myös meidän vaikeaksi valita sitä, joka voi parhaiten auttaa meitä. Tästä syystä tässä osiossa aiomme puhua markkinoiden parhaista Mac- ja Windows-kääntäjistä.

Ennen kaikkea muuta, katsotaanpa kuinka löydämme kääntäjät tietokoneeltamme.

Etsi kääntäjiä tietokoneelta ilmaiseksi

Kääntäjän löytämiseksi englanniksi (tai millä tahansa muulla kielellä) saattaa tuntua hyvältä idealta kirjoittaa yläpalkkiin ”www.kääntäjä”, mutta meidän on todellakin siirryttävä selaimeen (Chrome, Mozilla, Internet Explorer jne.) ja etsi"englannin kääntäjä"missä tahansa selaimessasi(Google, Yahoo jne.).Kun tämä on tehty, hakukone antaa meille paljon tuloksia, joista valita. Yleensä Google sijoittaa ne osuvuuden mukaan, lukuun ottamatta joitain mainostettuja sivuja. Tässä tapauksessa kyseinen sivu olisi korkeimmilla paikoilla, ja edessä olisi "mainos".

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (26)

Hae Googlesta "englanninkielinen kääntäjä".

Yllä olevasta kuvasta voidaan nähdä, että ensimmäinen Googlen meille tarjoama tulos on oma kääntäjänsä ilman, että sinun tarvitsee syöttää muita sivuja. Joten tässä tapauksessa on niin yksinkertaista kuin määrittää, mitä kieliä haluat käyttää (kirjoituskieli ja käännöskieli) ja kirjoittaa jotain vasemmalla olevaan ruutuun, jotta se käännetään oikein (sanat, lauseet tai tekstit). Lisäksi, jos haluat, että kielet ovat jo ennalta määrättyjä (ilman tarvetta valita manuaalisesti, mikä kieli haluat vasemmalla ja mikä kieli oikealla), meidän tarvitsee vain määrittää se paremmin hakukoneessa ja sen sijaan Kun laitat "English translator" , voimme laittaa "English French translator" ja sen avulla annamme hänelle ymmärtää, että ensimmäinen laatikko on englanti ja toinen (käännös) ranskaksi. Helppoa eikö? No, tässä tapauksessa laittamalla "google translator English Spanish" (tai ilman "googlea") kerromme Googlelle, että haluamme käännöksen espanjasta englanniksi.

Tämän kääntäjän lisäksi, joka tulee oletuksena, jos käytämme Google-hakukonetta, on olemassa muita erittäin mielenkiintoisia kääntäjiä, jotka ovat vain yhden napsautuksen päässä. Katsotaanpa niitä!

Ilmaiset espanja-englanti-kääntäjät PC:lle

1. CAMBRIDGE-KÄÄNTÄJÄ

Tämä kääntäjä on erittäin tarkka ja helppokäyttöinen. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa käännettävä teksti vasemmalle puolelle (kieli, jonka alusta tunnistaa automaattisesti, ilman että sinun tarvitsee määrittää, millä kielellä kirjoitat) ja valitse oikealla olevasta laatikosta kieli, jolle haluat kääntää. Kun tämä on tehty, sinun tarvitsee vain napsauttaa "käännä".

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (27)

Tässä on suora linkkiCambridgen kääntäjä.

2. ESPANJA

Tämä kääntäjä on todella hyvä kääntämään englannista espanjaksi ja espanjasta englanniksi, koska se ei ainoastaan ​​käännä ilmaiseksi, vaan tarjoaa myös useita esimerkkejä, jotta voimme nähdä käännettävän sanan/lauseen kontekstissa. sanoi. Katsotaanpa kuinka tämä kääntäjä toimii.

Kuten kuvasta näkyy, alusta antaa sinulle aiheeseen liittyviä ehdotuksia sen täydentämiseksi, kun vain laitetaan sanan/ilmauksen alku. Lisäksi kieltä ei tarvitse valita, koska se tunnistaa sen automaattisesti (vain englanti tai espanja).

Tässä tapauksessa napsautamme toista vaihtoehtoa, joka antaa meille "pitkän näkemyksen", joka on hyvin tyypillinen lause, joka sanotaan jollekulle, kun ette ole nähneet toisianne pitkään aikaan.✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (28)

Sieltä siirrymme seuraavalle sivulle:

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (29)

Kuten näemme, se antaa meille käännökset/käännökset ja esimerkit jokaisesta käännöksestä. Lisäksi, jos vieritämme alaspäin, voimme nähdä paljon enemmän esimerkkejä tämän sanan/ilmauksen käytöstä eri yhteyksissä (kuva alla).

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (30)

Jätän sinulle suoran linkinSanakirja espanjalainen.

3. KIELET

Linguee on toinen erittäin suositeltava käännösalusta. Tämän avulla voit kääntää englannista espanjaksi myös monia muita kieliä. Lisäksi Linguee tekee ainutlaatuisen, että se kerää sanamme tai lauseemme parhaat käännökset ja antaa meille esimerkkejä monilta Internet-sivustoilta.

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (31)

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (32)

Tässä on suora linkkiLingueee sanakirja.

4. KÄÄNTÄ

Reverso on toinen ilmainen online-kääntäjä, joka antaa myös hyviä tuloksia kääntäessään. Sen lisäksi, että se antaa meille käännöksen, se asettaa sen kontekstiin (se antaa meille esimerkkejä tästä sanasta/lauseesta eri tilanteissa).

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (33)

Tässä on suora linkkiKäänteinen.

5. Tradutor Wordreference

WordReference on uskomaton kääntäjä, koska se ei ainoastaan ​​anna meille englannin-espanjan ja espanja-englannin käännöksiä, vaan myös määrittää, milloin kutakin käännöstä tulee käyttää. Katsotaanpa tätä esimerkissä:

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (34)

Esimerkki espanja-englanninkielisestä käännöksestä WordReferencessa

Kuten yllä olevasta esimerkistä näemme, halusimme kääntää sanan "tuntea" espanjasta englanniksi. Vastauksena WordReference tarjoaa meille erilaisia ​​tuloksia ja käännöksiä, jotka selittävät, mikä mainitun sanan käännös on kontekstin mukaan. Jos katsomme yllä olevaa kuvaa, huomaamme, että se kertoo meille, että "tuntea" tulee kääntää "tunteeksi", jos se on tunne, "aisti" puhua yleisesti, "kuulla" puhua "tuntea" synonyymi sanoille "kuulla"." ja "maistaa", kun kyse on mausta. Samoin se antaa meille monia muita käännöksiä, jotka asettavat tämän sanan muihin tilanteisiin ja yhteyksiin. Lisäksi se näyttää meille myös esimerkkejä lauseiden sanoista.

suora linkkitraductor WordReference.

No, tässä viestissä olemme nähneet kuinka ladata minkä tahansa kääntäjänespanja englantiilmaiseksi mobiilipäätteestä (Android ja iOS) ja PC:stä. Kuten olemme voineet ymmärtää, englanninkielisiä kääntäjiä on monia, ja on varsin tärkeää kokeilla muutamia, jotta näet, mikä on sinulle paras tarpeidesi mukaan. YleensäGoogle kääntäjäon ylivoimaisesti paras, sekä tarkkojen käännösten että monien mahdollisuuksiensa vuoksi (käännä kuvia, käännä keskusteluja, käännä käsialaa jne.). Samoin, jos etsit sanojen tai lauseiden näkemistä kontekstissa, parhaat vaihtoehdot voivat ollaLinguee, ReversoyEspanjan diktaattori(saatavilla myös matkapuhelimiin, joissa on Android- ja iOS-järjestelmä).

✅ Lataa ILMAINEN espanjan englannin kääntäjä PC:lle ja mobiililaitteille [2020] (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 5825

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.