Työ Englannissa vuonna 2020: työ Englannissa espanjalaisille (2024)

Oletko nuori espanjalainen (tai et niin nuori) ja haluat työskennellä Englannissa vuonna 2020? Jos pidättöissä Lontoossatai missä tahansa muussa Englannin kaupungissa tänä vuonna, tässä oppaassa selitämme, mistä löydät espanjalaisille työtarjouksia Englannista.

Käyttää: Tämä artikkeli on tarkistettu ja päivitetty joulukuussa 2019

Ensinnäkin… pyydä täältä tietoa työ- ja majoitusohjelmastamme Lontoossa (ainoastaan ​​espanjalaisille)

    Työpaikkoja Englannissa espanjalaisille Brexitin jälkeen

    Iso-Britannia on eronnut Euroopan unionista 31.1.2020. Tämä EI tarkoita, että Espanjan ja muiden Euroopan unionin maiden kansalaiset eivät voisi työskennellä Isossa-Britanniassa.

    Tammikuussa 2020 alkaa siirtymäkausi, jonka aikana kaikki Euroopan unionin sopimukset ovat edelleen voimassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Siirtymäaika päättyy 31.12.2020, mikäli jatkoaikaa ei esitetä aikaisemmin. Siirtymäkauden aikana espanjalaiset voivat työskennellä Englannissa ilman ongelmia. Tästä vuodesta alkaen espanjalaisten on haettava viisumia työskennelläkseen Lontoossa.

    Hyödynnä tämä vuosi toteuttaaksesi unelmasi tulla töihin Englantiin!

    Työskentele Englannissa vain Espanjan passilla

    Espanjan kansalaiset voivat työskennellä Englannissa ilman työlupaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa ainakin siirtymäkauden aikana, joka päättyy joulukuussa 2021.

    Kun työskentelet Englannissa, espanjalaisilla on samatyöoikeudetkuin Britannian kansalaisia.

    Jos yritys syrjii Englannissa työskentelevää espanjalaista, koska hän on maahanmuuttaja, häntä uhkaa Isossa-Britanniassa ankarat rikosoikeudelliset rangaistukset.

    Huomautus: Suosittelen, että luet tämänartikkeli espanjalaisten oikeudesta työskennellä Lontoossa Brexitin jälkeen.

    Kuinka löytää työtarjouksia espanjalaisille Englannista

    Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä heti kun saavut Englantiin etsimään työtä, onlöytää paikka asua. Siitä hetkestä lähtien voit alkaa etsiä työtä Englannista.

    On olemassa erilaisia ​​strategioita, joita espanjalaiset voivat käyttää löytääkseen työtä Englannista.

    Kävelemässä kaduilla löytääkseen espanjalaisille työtä Englannista

    Löytääksesi espanjalaisille töitä Englannista mahdollisimman pian, voit kävellä kaduilla etsimässä "apua haetaan" -kylttejä. Nämä kyltit näkyvät usein Lontoon kauppojen ja ravintoloiden ikkunassa.

    Jos näet jonkin näistä merkeistä, voit tulla sisään ja jättää kopion ansioluettelostasi. Koska ne ovat yleensä pieniä paikkoja, on erittäin todennäköistä, että omistaja tai johtaja haastattelee sinua tällä hetkellä ja jos he pitävät sinusta, he tarjoavat sinulle aloitustyön seuraavana päivänä.

    Jätä ansioluettelosi englantilaisiin baareihin ja ravintoloihin

    Työskentele vieraanvaraisuudessa LontoossaSe on yksi parhaista vaihtoehdoista espanjalaisille, jotka tulevat Englantiin työnhakuun. Englannissa on kirjaimellisesti tuhansia baareja ja ravintoloita, joista voit löytää työtä. Lisäksi liikevaihto näissä myymälöissä on erittäin korkea, joten vapaita paikkoja on aina.

    Normaali asia on, että englantilaiset ravintolat laittavat tilojen oveen kyltin, kun heidän täytyy palkata joku, joka sanoo, että he tarvitsevat henkilökuntaa (apua tarvitaan), mutta voit myös löytää työtarjouksia Englannin baareihin ja ravintoloihin sellaisilla verkkosivuilla kuinGumtree.

    Työvoimakeskukset

    Työvoimakeskukset ovat Ison-Britannian hallituksen virastoja, jotka vastaavat Englannissa asuvien ihmisten työn löytämisestä.

    etsi tästäBritannian hallituksen virallisilla verkkosivuillamikä on kotiasi lähinnä oleva työpaikka ja tule katsomaan, onko heillä sinua kiinnostavia työtarjouksia.

    Etsi espanjalaisille työtä Englannista vuokratyövoimatoimistojen kautta

    Löytääksesi työpaikan Englannista, vaikka kyseessä olisi tilapäinen työ, voit aloittaa vierailemalla jossakin Englannin monista vuokratyövoimatoimistoista.

    Parhaat tilapäiset työmahdollisuudet Englannissa ovat vieraanvaraisuus ja vähittäiskauppa.

    Englannissa on myös paljon tilapäisiä työpaikkoja puhelinmarkkinoinnissa, vaikka tällaiseen työhön vaaditaan melko korkea englannin taito.

    Tilapäisiin töihin Englannissa ravintola-alalla (tarjoilija, astianpesukone jne.) vaaditaan englannin kielen perustaso. Voit tehdä tämän saadaksesi selville nopeasti, riittääkö englannin taitosi työskentelemään Englannissailmainen englannin testi.

    Lähetä CV:si Englannin tärkeimpiin vuokratyövoimatoimistoihin ja odota, että he soittavat sinulle atyöhaastattelu.

    Vähintään kerran viikossa kannattaa soittaa virastoille, joihin ansioluettelosi on lähettänyt, ja katsoa, ​​löytyykö kykyjesi mukaisia ​​työtarjouksia ja muistuttaa, että olet edelleen kiinnostunut työnhakusta.

    Suosittelemme myös sähköpostin lähettämistä muistuttamaan työvoimatoimistoa, että olet edelleen työnhaussa.

    Tarkista tämäluettelo brittiläisistä vuokratyövoimatoimistoistaMinne voit lähettää ansioluettelosi?

    Työskentely Englannissa espanjalaisille catering-yrityksissä

    Englannin catering-yritykset tarjoavat ruokaa kaikentyyppisiin tapahtumiin yksityistilaisuuksista, yritysjuhlista, julkishallinnon tapahtumista, häistä, syntymäpäivistä jne.

    Catering-yritykset etsivät jatkuvasti tarjoilijoita, kokkeja, keittiöapulaisia, kantajia, kuljettajia jne.

    Nämä ovat yleensä osa-aikatyötä, mutta jos olet juuri saapunut Iso-Britanniaan ja etsit työtä espanjalaisille, se voi olla hyvä vaihtoehto aloittaa.

    Suosittelen, että soitat heille puhelimitse tapaamisen sopiaksesi.työhaastattelutai ainakin lähetä heille omasiopetussuunnitelma.

    Tarkista tämäluettelo englantilaisista catering-yrityksistäMinne voit lähettää ansioluettelosi?

    Työskentele Englannissa espanjalaisille pikaruokaketjuissa

    Pikaruokayrityksillä ympäri maailmaa on korkea henkilöstön vaihtuvuus. Ne ovat kovia töitä ja huonosti palkattuja, minkä vuoksi ihmiset pakenevat niitä heti, kun he löytävät jotain muuta.

    Ehkä tästä syystä pikaruokayritykset etsivät jatkuvasti työntekijöitä, ja Englannissa niitä ruokkivat pääasiassa nuoret ulkomaalaiset, jotka ovat juuri saapuneet Isoon-Britanniaan ja etsivät mahdollisuutta aloittaa työmarkkinoilla.

    Lisäksi pikaruokaketjut eivät vaadi aikaisempaa työkokemusta, minkä vuoksi ne ovat hyvä vaihtoehto löytää espanjalaisille ensimmäinen työpaikka Englannista, varsinkin jos et ole koskaan aiemmin työskennellyt.

    Se on mahdollisuus parantaa englantia nopeasti ja saada työkokemusta, joka johtaa parempaan työllisyyteen Isossa-Britanniassa.

    Tarkista tämäluettelo brittiläisistä pikaruokaketjuistaMinne voit lähettää ansioluettelosi?

    Työskentele espanjalaisille baareissa ja ravintoloissa Englannissa

    Jotkut Englannin kaupungit, erityisesti Lontoo, ovat erittäin turisteja ja täynnä ravintoloita. Jos vähän etsit, löydät varmasti monia ravintoloita, joissa on "Apua haetaan" -kyltti.

    Isossa-Britanniassa tarjoilija voi ansaita 12 000–16 000 puntaa vuodessa ravintolasta riippuen.

    Sinulla on oltava vähintään keskitasoinen englannin taito työskennelläksesi tarjoilijana Englannissa.

    Jotkut Yhdistyneen kuningaskunnan ravintolat arvostavat aikaisempaa kokemusta, vaikka tarjoilijoiden kysyntä on niin suuri, että toiset hyväksyvät ihmisiä, joilla ei ole kokemusta, mutta innokkaita oppimaan.

    Englannin baareissa ja ravintoloissa työskentelyyn jotkut ravintolat pyytävät referenssejä ja joskus joudut läpäisemään koeajan.

    Osa tarjoilijan palkasta on juomarahaa. Ison-Britannian ravintolan normaali tipi on 12,5 % laskusta, vaikka on myös hyväksyttävää jättää vain 10 %. Juomarahaa ei pidä sekoittaa pöytäpalveluun ("palvelumaksu").

    Tippi kuuluu työntekijöille. Joissakin ravintoloissa jokainen tarjoilija säilyttää asiakkaidensa jättämät juomarahat, mutta on normaalia, että ne jaetaan tarjoilijan luokan ja virka-ajan mukaan (TRONC-järjestelmä).

    Tarjoilijan työstä Englannissa on monia etuja nuorille espanjalaisille, jotka haluavat työskennellä Englannissa. Tässä on joitain etuja:

    • Yksi eduista on, että keräät tippiä joka päivä, joten sinulla on aina käteistä ylimääräistä päivän päätteeksi. Sinun ei enää tarvitse odottaa palkan noutamista, jotta sinulla on rahaa taskussasi.
    • Voit työskennellä osa-aikaisesti ja sovittaa työnteon opintojen kanssa yhteen. Tarjoilijana toimiminen Lontoossa on ihanteellinen työ espanjalaisille, jotka aikovat opiskella englantia.
    • Pysyt kunnossa, koska tarjoilija ei koskaan istu alas.
    • Voit tavata monia mielenkiintoisia ihmisiä.
    • Harjoittelet jatkuvasti englantia.
    • Voit etsiä toisen osa-aikatyön tarjoilijana tulojesi täydennykseksi.
    • Jos jonain päivänä et voi mennä töihin, voit aina löytää jonkun tilalle.
    • Kun astut ulos ovesta, vapautat itsesi töistä, et koskaan ota sitä kotiin mukaasi.
    • Lontoossa on paljon työtä kokeneelle tarjoilijalle, joten et koskaan jää työttömäksi.
    • Vinkit ovat yleensä hyviä tiettyinä päivinä, kuten ystävänpäivänä tai jouluna. Kaikki tuntevat olonsa anteliaiksi noilla treffeillä.
    • Työkavereiden joukosta on helppo saada ystäviä.

    Kaikki eivät ole etuja, Lontoossa tarjoilijana työskentelemisessä on myös joitain haittoja:

    • Viikonloppuisin pitää tehdä töitä.
    • Pienen työn päivinä on vähemmän tippejä.
    • Tarjoilijan työ on raskasta, koska joutuu olemaan jaloillaan pitkään.
    • Pienet ravintolat eivät tarjoa työntekijöille lisäpalveluita, kuten yksityisvakuutusta tai kuntosalia.
    • Yleisön kanssa tekeminen voi joskus olla vaikeaa.
    • Tarjoilija on osittain vastuussa asiakkaan tyytyväisyydestä ja palautuksesta.
    • Huono kumppani tekee työstä erittäin vaikeaa.
    • Virheet ovat kalliita, koska asiakas valittaa yleensä vastuuhenkilölle.
    • Alkoholijuomien kiertäminen voi olla vaarallinen kiusaus joillekin ihmisille.

    Ravintolassa Englannissa on monia työpaikkoja. Tässä ovat yleisimmät työpaikat, jotka löydät mistä tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan ravintolasta:

    • Ruoka juoksija: Vastaa ruuan tuomisesta pöytiin
    • Commis tarjoilija: Kattaa pöydät ja noutaa ne asiakkaiden lähtiessä.
    • Baarimikko: Tarjoilija, joka palvelee baaria.
    • Barback: Se, joka auttaa baarimikkoa.
    • Kitcher Porter: Se, joka pesee astiat ja siivoaa keittiön.
    • Barista: Se, joka valmistaa kahvit.
    • Pääsihteeri: Kokin apulainen.
    • Isäntä: Se, joka ottaa vastaan ​​asiakkaita ja saattaa heidät heidän pöytäänsä.

    Löytääksesi työtarjouksia baareista ja ravintoloista voit kävellä kaduilla etsimässä "apua haetaan" kylttejä tai jättää CV:si alueesi ravintoloihin, mutta helpoin tapa espanjalaisille, jotka haluavat työskennellä ravintola-alalla Englannissa, on etsiä työtarjouksia verkossa.

    Tarkista tämäluettelo brittiläisistä verkkosivustoista, joista löytää työtarjouksia baareista ja ravintoloistaenglannista.

    Työskentele espanjalaisille kaupoissa Englannissa

    Englannin kaupungit on kaupunki täynnä pieniä kauppoja ja tavarataloja. Erilaisia ​​yrityksiä, joista voit löytää työtä Englannissa, on loputon.

    Jos haluat tietää lisää työn löytämisestä Yhdistyneen kuningaskunnan yrityksissä, voit lukea meidänartikkeli työskentelystä kaupoissa Lontoossa.

    Työskentele Englannissa espanjalaisille supermarketketjuissa

    Iso-Britannian supermarketit ovat toinen ala, joka etsii jatkuvasti työntekijöitä, olipa kyse sitten täydentäjistä tai kassoista.

    Palkat eivät ole kovin korkeat, mutta ne ovat hyvä vaihtoehto tehdä töitä heti kun saavut Isoon-Britanniaan.

    Tarkista tämäLuettelo Iso-Britannian suurimmista supermarketeistaMinne voit lähettää ansioluettelosi?

    Jos haluat tietää lisää työpaikan löytämisestä supermarketeista Englannissa kesällä, voit lukea tämänartikkeli työskentelystä supermarketeissa Lontoossa.

    Töitä Englannissa espanjalaisille tavarataloissa

    Vaihtoehto kaupoille tai supermarketeille on Iso-Britannian tavaratalo. Tunnetuimmat ovat varastotHarrodsyMarks & Spencer, mutta on myös muita.

    Tarkista tämäYhdistyneen kuningaskunnan tavaratalojen luetteloMinne voit lähettää ansioluettelosi?

    Etsi espanjalaisille töitä Englannista verkossa

    Jos muut tässä artikkelissa selostetut strategiat työn löytämiseksi Englannista eivät toimi, voit aina turvautua työnhakuun verkossa.

    Tarkista tämäluettelo verkkosivuistalöytää töitä Isosta-Britanniasta.

    Työskentele Englannissa espanjalaisille au paireille

    Toinen mahdollisuus lähteä töihin Englantiin onau pair -ohjelma.

    Työau pairkoostuu perheen kanssa asumisesta vastineeksi lasten hoidosta. töissäau pairSaat myös palkkaa, vaikka se on yleensä pientä, sillä perhe tarjoaa sinulle huoneen ja hoidon.

    Työskentely kutenau pairSe on perinteisesti ollut yksi suosituimmista vaihtoehdoista opiskelijoille, jotka haluavat viettää aikaa työskennellä Englannissa.

    työskennelläau pairEnglannissa sinun on otettava yhteyttä joihinkin matkatoimistoihinau pairjotka toimivat Isossa-Britanniassa.

    Työn vaatimuksetau pairEnglannissa he ovat vähintään 18-vuotiaita, sinkkuja ja heillä ei ole lapsia. Muista, että joudut maksamaan lentolipun Isoon-Britanniaan, mutta nykyään silläRyanairvoit löytää erittäin edullisia lippuja.

    Tarkista tämäluettelo Isossa-Britanniassa toimivista au pair -toimistoista.

    Vapaaehtoistyö Isossa-Britanniassa

    On myös mahdollisuustoimimaan vapaaehtoisenaEnglannissa. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos englannin taitosi on liian alhainen löytääksesi töitä Lontoosta kesällä.

    Huono puoli on, että sinulle ei makseta palkkaa, mutta se on mahdollisuus parantaa englannin taitosi nopeasti ja saada kokemusta, jonka avulla voit löytää työn Englannista myöhemmin.

    Jos olet kiinnostunut, tarkista tämäartikkeli vapaaehtoistyöstä Isossa-Britanniassa.

    Neuvoja espanjalaisille, jotka haluavat löytää työtä Englannista

    Tässä muutamia vinkkejä työn löytämiseen Englannista nopeasti.

    • Välitön saatavuus töihin: Yhdistyneen kuningaskunnan työpaikat eivät odota. Jos et voi aloittaa työskentelyä heti, työ ei välttämättä ole siellä, kun menet.
    • Positiivinen asenne: Jos sinulla on positiivinen asenne, löydät varmasti työpaikan lyhyessä ajassa.
    • Täsmällisyys: Jos haluat löytää työtä Englannista, et voi myöhästyä ahaastatella.
    • hyviä käytöstapoja: Britit ovat hyvin koulutettuja ihmisiä.
    • Lepää hyvin: Jos vaikutat väsyneeltä, teet huonon vaikutelman.
    • syö terveellisesti ja hyvin: Jos sairastut, et voi mennä ulos etsimään työtä.
    • Älä ole liian nirso ensimmäisessä työssäsi: Voit aina etsiä jotain parempaa myöhemmin.
    • Älä pelkää englantia: Sinun täytyy päästää irti ja puhua englantia. Älä huoli, jos teet virheitä, kukaan ei ole syntynyt tietämään.
    • Valmistaudu työhaastatteluihin hyvin: Lue tämä artikkeli aiheestakuinka valmistautua työhaastatteluun englanniksi.
    Työ Englannissa vuonna 2020: työ Englannissa espanjalaisille (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Greg Kuvalis

    Last Updated:

    Views: 6015

    Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

    Reviews: 90% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Greg Kuvalis

    Birthday: 1996-12-20

    Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

    Phone: +68218650356656

    Job: IT Representative

    Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

    Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.