10 englannin kielen verbiä lapsille, jotka oppivat helposti (2024)

Tämä artikkeli on suunniteltu auttamaan lapsia oppimaan 10 toimivaa verbiä englanniksi helposti ja hauskalla tavalla. Toimivat verbit ovat välttämättömiä jokapäiväisessä viestinnässä, ja tämä artikkeli tarjoaa lapsille hyödyllisen työkalun englannin sanavaraston parantamiseen. Toivomme, että nautit oppimisesta!

Sisällysluettelo

  1. Puhdas
  2. kokki
  3. Maali
  4. Piirrä
  5. Kirjoittaa
  6. Lukea
  7. Laulaa
  8. Tanssi
  9. pelata
  10. Rakentaa

10 englannin kielen verbiä lapsille, jotka oppivat helposti (1)

Eikö ole aikaa lukea?

Lataa PDF-versio ilmaiseksi.

1. Puhdista

Aiomme oppia verbistä "puhdas", jota käytetään kuvaamaan siivoustöihin liittyviä toimia. Kun sanomme "puhdas", tarkoitamme yleensä tilan pitämistä puhtaana ja siistinä, esimerkiksi siivoojan työpaikalla tai kotona. Voimme sanoa "siivoan talon joka lauantai" (siivoan talon joka lauantai) tai "Hän siivoaa toimiston joka päivä" (Hän siivoaa toimiston joka päivä). Voimme myös käyttää sanaa "puhdas" kuvaamaan tiettyjä toimia, kuten kylpyhuoneen tai keittiön siivousta, tai viittaamaan lian ja tahrojen poistamiseen pinnoilta ja esineiltä. "Puhdas" on tärkeä verbi pitääksemme ympäristömme puhtaana ja turvallisena, joten varmista, että käytät sitä oikein, kun haluat puhua siivous- ja kunnossapitotöistä.

Jotta lapsesi voivat oppia nämä verbit helposti ja hauskalla tavalla, voit käyttää pelejä, lauluja, piirroksia ja toimintoja, jotka sisältävät näitä verbejä. Voit esimerkiksi pyytää heitä siivoamaan huoneensa, valmistamaan yksinkertaisen reseptin, maalaamaan kuvan, kirjoittamaan kirjeen ystävälle, lukemaan kirjaa, laulamaan laulun, tanssimaan koreografiaa, leikkiä talon rakentamista lohkoilla ja muita toimintoja. .

Opeta nämä toimivat verbit englanniksi lapsillesi, niin näet kuinka heidän sanavarastonsa ja kommunikointitaitonsa englannissa kehittyvät!

10 englannin kielen verbiä lapsille, jotka oppivat helposti (2)

2. Kypsennä

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle 10 englanninkielistä toimivaa verbiä, jotka ovat välttämättömiä päivittäisessä viestinnässä. Näiden verbien oppiminen on erittäin tärkeää englannin sanavaraston parantamiseksi ja tehokkaan kommunikoinnin kannalta eri tilanteissa.

Listan toinen verbi on "keittää", mikä tarkoittaa kokata. Ruoanlaitto on erittäin tärkeä taito jokapäiväisessä elämässä, ja tämän verbin oppiminen antaa sinun puhua ruoanlaittotaidoistasi ja suosikkiruoistasi englanniksi.

Tämän verbin oppimiseksi voit aloittaa tunnistamalla eri keittiövälineet ja ruoanlaitossa käytetyt ainekset. Voit myös harjoitella yksinkertaisten reseptien tekemistä englanniksi ja noudattamalla vaiheittaisia ​​ohjeita.

Muista, että harjoittelu on avain minkä tahansa kielen oppimiseen, joten älä pelkää harjoitella ruoanlaitto- ja viestintätaitojasi englanniksi. Hauskaa oppimista!

3. Maalaa

Kolmas englanninkielinen toimiva verbi, jonka esittelemme sinulle, on "maalaa", joka tarkoittaa "maalaa". Maalaus on erittäin hauska harrastus, jota voit tehdä ystäviesi tai perheesi kanssa. Aluksi voit piirtää kuvan paperille ja maalata sen sitten väreillä. Voit myös maalata akvarelleilla tai sormimaalilla. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Maalaus ei ole vain hauskaa, vaan se on myös tapa ilmaista luovuuttasi ja kehittää hienomotorisia taitojasi. Tämän työverbin oppiminen englanniksi on hyödyllistä myös arkipäivän tilanteissa, kuten kun haluat kuvailla tekemisiäsi tai kun haluat pyytää jotakuta auttamaan seinän maalaamisessa.

Muista, että tärkeintä on nauttia oppimisprosessista eikä pelätä virheiden tekemistä. Tartu siis siveltimesi ja aloita maalaus!

10 englannin kielen verbiä lapsille, jotka oppivat helposti (3)

¿Hakujaenglanninkieliset työarkitalakouluikäisille lapsille?

Lataa pakettimme ilmaiseksi +50 opetuslomakkeella.

4. Piirrä

Neljäs englanninkielinen toimiva verbi, jonka esittelemme sinulle, on "piirtää", mikä tarkoittaa "piirtää". Piirtäminen on erittäin hauskaa ja luovaa toimintaa, joka voi auttaa sinua ilmaisemaan ajatuksiasi ja tunteitasi. Oppiaksesi käyttämään tätä verbiä, voit aloittaa harjoittelemalla kynillä ja paperilla, piirtämällä asioita, joista pidät tai jotka inspiroivat sinua. Voit myös etsiä opetusohjelmia verkosta tai osallistua piirustuskursseihin parantaaksesi taitojasi.

Lisäksi "piirtää" voidaan käyttää myös muissa tilanteissa, kuten kun on piirrettävä kuva selittämään jotain tai havainnollistamaan kouluprojektia. Jos sinun on esimerkiksi tehtävä kartta maantieteen tehtävää varten, voit sanoa "Minun täytyy piirtää kartta".

Muista, että uusien työverbien oppiminen englanniksi auttaa sinua kommunikoimaan paremmin tällä kielellä ja laajentamaan sanavarastoasi. Hauskaa piirtämistä ja oppimista!

5. Kirjoita

Viides englanninkielinen verbi, joka sinun on opittava, on "kirjoita", joka tarkoittaa kirjoittamista. Se on erittäin tärkeä taito jokapäiväisessä elämässä, koska sen avulla voimme kommunikoida kirjallisesti ja ilmaista ajatuksemme ja ajatuksemme. Englanninkielisen kirjoittamisen oppimiseksi on tärkeää harjoitella kielioppia ja sanastoa sekä lukea paljon englanniksi ymmärtämisen ja oikeinkirjoituksen parantamiseksi.

Voit aloittaa kirjoittamalla pieniä lauseita ja lisätä sitten monimutkaisuutta. Voit myös kirjoittaa kirjeitä tai sähköposteja englantia puhuville ystäville tai perheelle tai jopa pitää englanninkielistä päiväkirjaa harjoittelemaan joka päivä. Lisäksi on monia verkkoresursseja, jotka voivat auttaa sinua parantamaan englannin kielen kirjoitustaitojasi, kuten opetusohjelmia, harjoituksia ja pelejä.

Muista, että harjoitus tekee mestarin, joten älä lannistu, jos ponnistelet aluksi hieman. Sinnikkyyden ja omistautumisen avulla pystyt parantamaan kykyäsi kirjoittaa englanniksi ja kommunikoida tehokkaasti tällä kielellä. Piristy!

10 englannin kielen verbiä lapsille, jotka oppivat helposti (4)

6. Lue

Kuudes englanninkielinen verbi, joka sinun on opittava, on "lukea", joka tarkoittaa "lukea". Lukeminen on erittäin tärkeä toiminta elämässä, sillä sen avulla voimme oppia uusia asioita, parantaa ymmärrystämme ja laajentaa sanavarastoamme. Jos haluat oppia lukemaan englanniksi, on tärkeää aloittaa yksinkertaisista kirjoista ja teksteistä, jotka sopivat englannin kielen tasolle. Voit aloittaa lastentarinoista tai perustason kirjoista ja edetä vähitellen monimutkaisempiin teksteihin. Tärkeää on myös harjoitella sanojen ääntämistä ja lauseiden intonaatiota. Voit tehdä tämän lukemalla ääneen ja kuuntelemalla sanojen oikeaa ääntämistä sanakirjasta tai verkossa. Muista, että harjoitus tekee mestarin! Älä siis luovuta ja jatka harjoittelua parantaaksesi englanninkielistä lukutaitosi.

7. Laula

Seitsemäs englanninkielinen verbi, joka sinun on opittava, on "sing", joka tarkoittaa "laulaa". Laulaminen on hauskaa ja rentouttavaa toimintaa, jota voi tehdä yksin tai ryhmässä. Voit laulaa suosikkikappaleitasi englanniksi ja harjoitella ääntämistäsi ja intonaatiotasi samanaikaisesti. Laulaminen voi myös auttaa sinua parantamaan muistiasi ja keskittymiskykyäsi.

Jos haluat oppia laulamaan englanniksi, voit etsiä suosikkikappaleidesi sanat Internetistä ja laulaa niitä samalla kun kuuntelet niitä. Voit myös liittyä koulusi tai paikkakuntasi kuoroon tai lauluryhmään harjoittelemaan muiden lasten kanssa. Jos tunnet olosi ujoksi aluksi, älä huoli, sillä me kaikki aloitamme! Tärkeintä on pitää hauskaa ja nauttia oppimisprosessista.

Muista, että englannin kielen työverbien oppiminen on välttämätöntä päivittäisessä kommunikoinnissa. Älä siis epäröi harjoitella ja parantaa sanastoasi näiden 10 toimivan verbin avulla, jotka auttavat sinua kommunikoimaan paremmin englanniksi. Laulaminen on sanottu!

10 englannin kielen verbiä lapsille, jotka oppivat helposti (5)

8. Tanssi

Kahdeksas englanninkielinen verbi, joka sinun on opittava, on "tanssi" (tanssia). Tanssi on hauska harrastus, jota voit tehdä missä ja milloin tahansa. Voit tanssia kotona, juhlissa tai jopa kadulla. Hauskuuden lisäksi tanssi on myös tapa harjoitella ja pysyä terveenä.

Jos haluat oppia tanssimaan englanniksi, voit etsiä verkosta videoita, jotka opettavat sinulle erilaisia ​​tanssityyppejä, kuten salsaa, hip hopia tai balettia. Voit myös kuunnella englanninkielistä musiikkia ja seurata rytmiä liikkeilläsi.

Muista, että verbi "tanssi" konjugoidaan seuraavasti: "tanssin" (yo bailo), "sinä tanssit" (tú bailas), "he/she/it dances" (él/ella/eso baila), "me tanssimme " (me tanssimme), "sinä tanssit" (sinä tanssit) ja "he tanssivat" (he tanssivat).

Mene eteenpäin ja opi tanssimaan englanniksi ja pidä hauskaa samalla kun kehität sanavarastoasi!

10 englannin kielen verbiä lapsille, jotka oppivat helposti (6)

9. Pelaa

Yhdeksäs englannin työverbi oppia on "pelaa". Tätä verbiä käytetään viittaamaan leikkimiseen, olipa kyse sitten leluista, lautapeleistä tai urheilusta. On tärkeää oppia tämä verbi, koska leikkiminen on hyvin yleinen harrastus lasten elämässä ja se on hauska tapa oppia englantia.

Jos haluat käyttää tätä verbiä lauseessa, voit sanoa: "Tykkään pelata ystävieni kanssa" tai "Aiomme pelata jalkapalloa koulun jälkeen." Voit myös käyttää verbia sen menneisyydessä, "pelattiin", kuten lauseessa: "Eilen, pelasimme piilosta puistossa."

Muista, että englannin kielen työverbien oppiminen on erittäin tärkeää voidaksesi kommunikoida tällä kielellä. Hauskaa opiskelua soittamaan englanniksi!

10. Rakenna

Kymmenes englanninkielinen verbi, joka sinun on opittava, on "build", mikä tarkoittaa rakentaa. Tämä verbi on erittäin hyödyllinen kuvaamaan toimintaa, jolla luodaan jotain uutta, kuten taloa, hiekkalinnaa tai lelurobottia.

Jos haluat oppia käyttämään "build" -käyttöä englanniksi, voit harjoitella asioiden rakentamista rakennuspaloista, legoista tai mistä tahansa muusta käsilläsi olevasta materiaalista. Voit myös leikkiä rakentajaksi ja rakentaa kuvitteellisen talon ystäviesi kanssa.

Muista, että "rakentaa" on säännöllinen verbi, mikä tarkoittaa, että sen menneisyyden ja partisiipin muoto on "rakennettu". Esimerkiksi "Rakensin hiekkalinnan rannalle" tai "Olemme rakentaneet puumajan takapihallemme."

Uusien työverbien oppiminen englanniksi on hauskaa ja auttaa sinua kommunikoimaan paremmin tulevaisuudessa!

10 englannin kielen verbiä lapsille, jotka oppivat helposti (7)

Ripusta tunnisteet

  • Oppaat
10 englannin kielen verbiä lapsille, jotka oppivat helposti (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated:

Views: 6125

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.