EnglanninkielistĂ€ toimintaa lapsille đŸ‘ŠđŸ»đŸ‘§đŸ» (2024)

Tuhansia kertoja olemme kuulleet, ettÀ lasten on paljon helpompi oppia uusi kieli kuin aikuisilla, mutta tiedÀtkö miksi? Voisiko olla niin, ettÀ meidÀn pitÀisi vain antaa heidÀn pÀÀttÀÀ, haluavatko he opiskella sitÀ? Ovatko englannin tunnit hyviÀ varhaisesta iÀstÀ lÀhtien?

Ja se on sitÀLapsen aivot ovat kuin sieni, ne imevÀt kaiken!Siksi, jos haluat lapsesi olevan kaksikielinen ilman stressiÀ tai paljon vaivaa,on hyvÀ aloittaa hÀnen tutustuttaminen anglosaksiseen kieleen pienestÀ pitÀen.

Niin,on parempi, ettÀ lapset alkavat oppia kieliÀ varhaislapsista lÀhtien,koska se on paljon helpompaa kuin tulevaisuudessa.

Esimerkiksi aikuiselle uuden kielen oppiminen on monimutkaista, vaikkakaan ei mahdotonta. Lapselle se on erittÀin yksinkertaista.

TÀmÀn vuoksiSuosittelemme, ettÀ esittelemme lapsillemme kaksikielisen maailman jo varhaisesta iÀstÀ lÀhtien.Myös englannin oppiminen voi olla todella hauskaa viihdyttÀvien toimintojen kanssa.

EnglanninkielistĂ€ toimintaa lapsille đŸ‘ŠđŸ»đŸ‘§đŸ» (1)

NykyÀÀn,Englannin kieltÀminen voi aiheuttaa ongelmia... Työmaailma on kilpailukykyisempi kuin koskaan, ja toisen tai jopa kolmannen kielen saaminen kÀyttöön ei ole vain bonus, vaan vÀlttÀmÀtöntÀ. EikÀ vain jos haluat pÀÀstÀ hyviin mahdollisuuksiin, toisen kielen osaaminen avaa ovia uusille ihmisille, kokemuksille ja kulttuureille.

Toisaalta englannin osaamisesta tulee myös loistava apuvÀline matkoilla. Riippumatta siitÀ, missÀ maailman kolkassa olet, löydÀt todennÀköisesti jonkun, joka puhuu tÀtÀ kaikkialla esiintyvÀÀ kieltÀ. Siksi tÀmÀ kieli on perusvÀline nykymaailmassa.

niitÀ on niin moniaSyitÀ englannin opettamisen puolestakouluvuosien aikanalasten varhainen ikÀ.

Olemme Superprofilla antaneet itsellemme tehtÀvÀn vangita joitain argumentteja tÀmÀn kohdan puolesta, jotta olet vakuuttunut siitÀ, ettÀ se on paras pÀÀtös.

Parhaat saatavilla olevat englannin opettajat4,9 (70 arvostelua) Alberto 200 dollaria / tunti.1. luokka ilmaiseksi!5 (77 arvostelua) James 490 dollaria / h.1. luokka ilmaiseksi!5 (73 arvostelua) Alan 195 dollaria / tunti 1. ilmainen kurssi!5 (54 arvostelua) Sheldon $210/tunti.1. luokka ilmaiseksi!4.9 (72 arvostelua) Raymond michael 210$/tunti.1.luokka ilmaiseksi!5 (128 arvostelua) Ricardo 400$/tunti.1.luokka ilmaiseksi!4.9 (38 arvostelua) Israel 150$/ h.1.luokka ilmaiseksi!5 (60 arvostelua) Marlen 195$/tunti.1.luokka ilmaiseksi!4.9 (70 arvostelua) Alberto 200$/tunti.1.luokka ilmaiseksi!5 (77 arvostelua) James 490$/tunti.1.luokka ilmaiseksi!5 ( 73 arvostelua) Alan $195/tunti.1.luokka ilmaiseksi!5 (54 arvostelua) Sheldon $210/tunti.1.luokka ilmaiseksi!4,9 (72 arvostelua) Raymond michael 210$/h. Ilmainen 1.luokka!5 (128 arvostelua) Ricardo 400$/tunti .Ilmainen 1. luokka!4.9 (38 arvostelua) Israel $150/tunti.Ilmainen 1.luokka!5 (60 arvostelua) Marlen $195/tunti.Ilmainen 1.luokka!Tule!

Opi englantia nopeasti ja helposti, kun olet lapsi

MitÀ hyötyÀ on englannin opiskelusta nuorena? vai niinEnglannin oppiminen mahdollisimman pian tarjoaa monia etuja!

Lapsen aivot ovat vÀhÀn kuin muovailuvaha, jolla he leikkivÀt: ne ovat muokattavia ja voivat ottaa haluamamme muodon. Ajan myötÀ tÀmÀ kitti kovettuu hieman ja saman tuloksen saavuttaminen vaatii enemmÀn vaivaa.

EnglanninkielistĂ€ toimintaa lapsille đŸ‘ŠđŸ»đŸ‘§đŸ» (51)

LisÀksi on olemassa tutkimuksia, jotka varmistavat, ettÀ juuri ennen kuin lapsi tÀyttÀÀ 6 vuotta, hÀnen aivonsa ovat kehitystilassa, mikÀ helpottaa kaksikielisyyttÀ.

Tiesitkö, ettÀ vieraan kielen oppiminen auttaa lapsia vahvistamaan aivojaan ja kehittÀmÀÀn kognitiivisia kykyjÀÀn? NÀin he voivat oppia enemmÀn ja nopeammin.

ÂżHakujaenglannin oppitunteja lapsille?

Kuinka saada lapset kiinnostumaan englannin oppimisesta

Harvard Medical Schoolin vuonna 2014 julkaiseman tutkimuksen mukaan:"Lapsilla on helpompi oppia vieras kieli kuin vanhemmilla opiskelijoilla. Mutta sen lisÀksi, ettÀ he oppivat uuden kielen paremmin ja nopeammin, nÀmÀ lapset kehittÀvÀt myös kognitiivisia taitoja: heidÀn ÀidinkielensÀ sanavarasto paranee merkittÀvÀsti ja heidÀn pÀÀttelykykynsÀ on parempi kuin nuorilla. jotka puhuvat vain yhtÀ kieltÀ.

On aivan selvÀÀ, ettÀ paras aika aloittaa kielen oppiminen on lapsuudessa, tietysti harvat lapset ovat todella innoissaan luokkaan menosta raskaan koulupÀivÀn jÀlkeen, varsinkin jos englannin tunnit pidetÀÀn pienissÀ luokkahuoneissa ja tiukkojen opettajien kanssa.

Oikean oppimisympÀristön löytÀminen varmistaa pienten menestymisen englannin tunneilla ja samalla tarjoaa heille ainutlaatuisen kokemuksen, josta he nauttivat suuresti.

SiitÀ ei ole epÀilystÀkÀÀn tÀnÀ pÀivÀnÀenglanti on kaikkialla, minkÀ vuoksi on tÀrkeÀÀ, ettÀ lapset ottavat sen huomioon jo pienestÀ pitÀen.

Jatka lukemista ja tutustu erilaisiin englannin opetusmenetelmiin sekĂ€ parhaisiin työkaluihin ja vinkkeihin, joilla lapsesi voi nauttia oppimisprosessistaan ​​ja rakastua olennaiseen kieleen.

EnglanninkielistĂ€ toimintaa lapsille đŸ‘ŠđŸ»đŸ‘§đŸ» (52)

Jos haluat lisÀtietoja, se on tÀssÀ10 hyvÀÀ syytÀ oppia englantianiin pian kuin mahdollista.

Aktiviteetteja englannin opettamiseksi lapsille

Kielen oppiminen on yleensÀ melko samanlaista useimmilla englannin kursseilla ja akatemioilla, yleensÀopintosuunnitelmatne perustuvat kirjoihin ja vakiintuneisiin oppimisstrategioihin, jotka ovat osoittautuneet tehokkaiksi useimmille opiskelijoille.

Mutta kaikki meistÀ eivÀt opi samalla tavalla.Vaikka lasten on helppoa oppia kieltÀ, heidÀn huomiokykynsÀ on jossain mÀÀrin rajallinen. TÀstÀ syystÀ lapset tarvitsevat paljon dynaamisempia oppimistyyliÀ.

Suurin osa nuorista oppijoista suosii seuraavia perusoppimistapoja: visuaalinen, auditiivinen tai manipuloiva (kosketus) Perinteiset kielen tunnit ovat usein haastavia joillekin opiskelijoille, siksi tarvitsemmetoteuttaa interaktiivisia pelejÀ, aktiviteetteja ja resursseja, jotka herÀttÀvÀt lasten kiinnostusta englantia kohtaan.

LeikkimÀllÀ oppiminen auttaa pieniÀ oppimaan kielen nopeasti ja lapsuuden hauskuutta jÀttÀmÀttÀ sivuun. Lapsen iÀstÀ riippuen voit valita erilaisista harjoituksista, joilla pientÀ viihdyttÀÀ oppimisen aikana.

Esimerkiksi seuraavatenglannin perussanaston harjoituksia.

EntÀ karaokeilta englanniksi? Tai englanniksi kerrottu tarinankertoja? SiitÀ tulee niin hauskaa! Lapset oppivat asteittain ulkoa kielen ja pystyvÀt nopeasti kommunikoimaan kenen tahansa englanninkielisen kanssa.

Alla ehdotamme joitakin vaihtoehtoja lapsille hauskanpitoon jÀttÀmÀttÀ oppimista syrjÀÀnenglannin perusharjoitukset.

Englanti pelejÀ lapsille

On monia pelejÀ, jotka on helppo mukauttaa antamaan heille englannin opetusta. PÀÀstÀ mielikuvituksesi valloilleen ja ole luova: kotona tai luokassa jo olevat pelit ovat hyödyllisiÀ sinulle.

PÀÀset alkuun tÀssÀ muutamia hauskoja peliideoita, joita voit kÀyttÀÀ joko kotona tai luokkahuoneessa. Mutta ÀlÀ unohda, ettÀ lapsille suunnattujen englanninkielisten aktiviteettien mÀÀrÀ on loputon, kyse on vain luovuudesta.

SeuraavatpelejÀ harjoitella englantianiistÀ on paljon apua.

  • Arpajaiset. Bingo voi olla hyvĂ€ vaihtoehto numeroiden opettamiseen ja vahvistamiseen englanniksi. Vaikka voit tehdĂ€ arpajaisia ​​eri sanastoja. Esimerkiksi "koulun arpajaiset" ja jokainen laatikko on kouluun liittyviĂ€ sanoja: kynĂ€, kynĂ€, kirjat, pöytĂ€, liitutaulu, opettaja jne.
  • Muistomerkki. Kuten arpajaisissa, semanttisten kenttien avulla voit laajentaa pienen sanavarastoa. ÄlĂ€ unohda esitellĂ€ kuvituksia sanan kanssa, muistaminen on sujuvampaa.
  • Se vain on. Peli, joka koostuu ruutujen tĂ€yttĂ€misestĂ€ sanoilla, jotka alkavat valitulla kirjaimella. KĂ€ytĂ€ lapsen tasoa vastaavia laatikoita, esimerkiksi jos lapsi on pĂ€ivĂ€kodissa, ne voivat olla vĂ€rejĂ€, numeroita ja erisnimiĂ€. Muista, ettĂ€ tarkoitus on myös pitÀÀ hauskaa.
  • Arvoituksia englanniksi. Kuten musiikki ja lasten vitsit, englanninkieliset arvoitukset ovat ihanteellisia motivoimaan lapsia oppimaan tĂ€tĂ€ kieltĂ€. On tĂ€rkeÀÀ, ettĂ€ valitset englanninkielisiĂ€ arvoituksia, joissa on lapsille tuttu ja yksinkertainen sanasto.
  • Tong twister englanniksi. Englannin kielenkÀÀntimet ovat lauseita, jotka kĂ€yttĂ€vĂ€t samanlaisia ​​tai toistuvia ÀÀniĂ€, joita on vaikea lausua. Englannin kielenkÀÀnnösten harjoitteleminen lasten kanssa on hauska harjoitus ÀÀntĂ€misen ja sanan parantamiseksi.
  • Pyöveli. TĂ€mĂ€ mukava peli on varsin hyödyllinen lapsille uuden sanaston oppimiseen samalla, kun he pitĂ€vĂ€t hauskaa. Pelin tavoitteena on arvata mysteerisana kirjain kirjaimelta, mikĂ€ tekee siitĂ€ erinomaisen pelin oikeinkirjoituksen harjoitteluun.

Katso kolme englanninkielistÀ kielenkierrettÀ lapsille.

LöydötEnglannin kurssit MonterreyssÀ.

EnglanninkielisiÀ tarinoita ja luentoja lapsille

Pelien lisĂ€ksi lukeminen on vĂ€lttĂ€mĂ€töntĂ€, jotta lapsi oppii erilaisia ​​kielitaitoja: suullista ja kirjallista.

Lukeminen on ihanteellinen harrastus lapselle jatkaakseen englannin kielen tunnistamista kirjallisessa muodossaan. LisÀksi se tuo mukanaan muita etuja, kutenmuodostaa tapa lukea, yksi parhaista ihmiskehityksen kannalta.

EnglanninkielisiÀ kirjoja on paljon alakoululaisille.. Tarinoita, lastenversioihin mukautettuja klassisia tarinoita, fantastisia juonia ja mukaansatempaavia tarinoita.

Seuraavaksi jÀtÀmme sinulle luettelon lasten suosikkitarinoista englanniksi:

  • Pikku Prinssi(Pikku Prinssi). Klassikko, lisĂ€ksi useimmissa tĂ€mĂ€n kirjan painoksissa on kauniita kuvituksia, jotka kirjoittaja on itse tehnyt. Sinun tarvitsee vain saada se anglosaksisessa versiossaan, mikĂ€ ei ole sinulle vaikeaa.
  • Anne of Green Graables. On useita kirjoja tĂ€ynnĂ€ tarinoita ja fantastisia tarinoita. Ne kertovat tarinan tytöstĂ€ ja hĂ€nen seikkailuistaan ​​maailman löytĂ€misessĂ€.
  • Anthony Brownin tarinat. "Little Beauty", "My Mom", "Willy the Dreamer" ovat vain muutamia tĂ€mĂ€n erittĂ€in menestyneen brittilĂ€isen kirjailijan tuhansista nimikkeistĂ€. Ne ovat ihanteellisia ensimmĂ€isille vuosille.
  • Kissa hatussa. Meksikossa siitĂ€ tuli klassikko elokuvan ansiosta, vaikka muualla maailmassa se oli vain kirja. Se on erittĂ€in viihdyttĂ€vÀÀ ja hauskaa, lapset eivĂ€t huomaa kaikkea, mitĂ€ he oppivat.
  • Tarinat O'Henrysta. Klassisten tarinoiden ja tarinoiden kokoelma, joka on kehitetty erityisesti englannin oppimista varten. Jotkut heistĂ€ keskittyvĂ€t tarinoihin, joissa on 100, 200 tai 500 sanaa.

Suosittelemme myöstee lukemisesta dynaamista, nĂ€yttelemĂ€llĂ€ ja dramatisoimalla, sekĂ€ kysyĂ€ satunnaisia ​​kysymyksiĂ€ pienelle, kuten mitĂ€ olisit tehnyt?, minkĂ€ lopun olisit halunnut? jne.

NÀin kehitÀt samanaikaisesti heidÀn luovuuttaan ja mielikuvitustaan.

ÂżHakujaEnglannin kurssit Pueblassa?

EnglanninkielisiÀ kappaleita

Laulu on erinomainen vaihtoehto lapselle parantaa tai oppia englannin ÀÀntÀmistÀ. Sen lisÀksiSe laajentaa sanavarastoasi ja itseluottamustasi.Kaikki samaan aikaan!

LisÀksi tÀmÀn toiminnan toinen etu on seEnglanninkielisten kappaleiden mÀÀrÀ on ehtymÀtön.Mutta suosittelemme etenemÀÀn askel askeleelta, kuten muissakin toimissa.

EnglanninkielistĂ€ toimintaa lapsille đŸ‘ŠđŸ»đŸ‘§đŸ» (53)

Alakoululaisille,Disneyn kappaleet ovat tÀydellisiÀ. Pienimmille on kappaleita, jotka on tehty nimenomaan heidÀn ikÀnsÀ mukaan, kuten Barneyn tai Dora The Explorerin kappaleet.

Disneyn YouTube-kanavalta löydÀt lukemattomia lauluja sanoituksineen lapsille hauskaa ja oppimista varten.

Tarkoitus on kuunnella niitÀ jatkuvasti.Automatkoilla kotoa kouluun ja pÀinvastoin, ruoanlaittoon tai keittiön siivoukseen tai kylpyhuoneeseen.

Englanninkielisen toiminnan mahdollisuudet lapsille ovat rajattomat!

Englannin perusopetussuunnitelmat

¿Miksi oppia englantianiin pian kuin mahdollista? Lapsille lepo ja vapaa-aika on erittÀin arvokasta.Opiskele englantia koulussase on ihanteellinen, jotta he eivÀt tunnu ylikuormittuvan kotitehtÀvien ja lisÀtuntien kanssa.

Englannin kielen taso, jonka lapsesi on kÀden ulottuvilla, riippuu paljon koulusta, jota lapsesi kÀy. Meksikon perusprimaarijÀrjestelmÀssÀ heillÀ on "Englannin kielen kursseja" keskittyy enemmÀn yksinkertaisesti kielen oppimiseen, kun taas muissa yksityisissÀ jÀrjestelmissÀ on luokat englanniksi (esimerkiksi eri oppiaineiden, kuten matematiikan tai historian tunnit tÀllÀ kielellÀ).

Vaikka lapsen taso voi olla hyvÀ oppia paljon orgaanisemmalla tavalla, on myös todennÀköistÀ, ettÀ hÀnen on otettava lisÀtunteja, joten ÀlÀ epÀröi tutkia tÀtÀ vaihtoehtoa.

alkaa juomaanenglannin perustunnit.

Parhaat saatavilla olevat englannin opettajat4,9 (70 arvostelua) Alberto 200 dollaria / tunti.1. luokka ilmaiseksi!5 (77 arvostelua) James 490 dollaria / h.1. luokka ilmaiseksi!5 (73 arvostelua) Alan 195 dollaria / tunti 1. ilmainen kurssi!5 (54 arvostelua) Sheldon $210/tunti.1. luokka ilmaiseksi!4.9 (72 arvostelua) Raymond michael 210$/tunti.1.luokka ilmaiseksi!5 (128 arvostelua) Ricardo 400$/tunti.1.luokka ilmaiseksi!4.9 (38 arvostelua) Israel 150$/ h.1.luokka ilmaiseksi!5 (60 arvostelua) Marlen 195$/tunti.1.luokka ilmaiseksi!4.9 (70 arvostelua) Alberto 200$/tunti.1.luokka ilmaiseksi!5 (77 arvostelua) James 490$/tunti.1.luokka ilmaiseksi!5 ( 73 arvostelua) Alan $195/tunti.1.luokka ilmaiseksi!5 (54 arvostelua) Sheldon $210/tunti.1.luokka ilmaiseksi!4,9 (72 arvostelua) Raymond michael 210$/h. Ilmainen 1.luokka!5 (128 arvostelua) Ricardo 400$/tunti .Ilmainen 1. luokka!4.9 (38 arvostelua) Israel $150/tunti.Ilmainen 1.luokka!5 (60 arvostelua) Marlen $195/tunti.Ilmainen 1.luokka!Tule!

englanninkieliset online-pelit

NykyÀÀn on harvinaista löytÀÀ lapsia, jotka eivÀt osaa kÀyttÀÀ tablettia, tietokonetta tai matkapuhelinta, ja vaikka monet vanhemmat vastustavat lastensa viettÀmistÀ nÀillÀ laitteilla, on mahdollista kÀyttÀÀ nÀitÀ laitteita lapsille englannin oppimiseen ja harjoittamiseen. .

Satoja sivuja, sovelluksia japelejÀ englanniksiKÀytössÀmme on laaja vaihtoehto lapsille tÀmÀn kielen oppimiseen hauskalla tavalla. Jotkut nÀistÀ verkkopeleistÀ englannin harjoittelemiseksi ovat:

  • Duolingo
  • ABC-puu
  • Cartoon Network ilmaiset pelit
  • "Professori Garfield: lukusormus"
  • "Clifford: Tee sana"
  • Englanti Word Kuplat sanat
  • Ajan imperiumit II
  • Pokemon Red Adventures

On tÀrkeÀÀ korostaa, ettÀ vaikka pelit ovat hyödyllisiÀ ja erittÀin tehokkaita englannin harjoittelussa hauskoissa tilanteissa, ne eivÀt korvaa kielen oppimista, vaan nÀitÀ aktiviteetteja on pidettÀvÀ vahvistuksena, ei vaihtoehtona englannin tunneille.

koulut englanniksi

Jos haluat lapsesi kasvavan puhumaan englantia ikÀÀn kuin se olisi ÀidinkieltÀÀn espanjan lisÀksi,suosittelemme kaksikielistÀ koulua tai koulua, jossa on hyvÀ englanninkielinen opetussuunnitelmaMolemmat vaihtoehdot ovat hyviÀ.

Meksikossa on monia kaksikielisen opetuksen kouluja. TÀstÀ syystÀ ehdotamme joitain.

Elementary englanniksi

Guadalajarassa:

  • Ker Liber College.
  • brittilĂ€inen koulu.
  • Lontoon koulu.
  • Rooseveltin koulu
  • Newlandin koulu.

Kaupungissa:

  • Madisonin peruskoulu.
  • Englannin instituutti.
  • Inter Canadian College.
  • San Diegon koulu.
  • Instituto Vanderbilt.
EnglanninkielistĂ€ toimintaa lapsille đŸ‘ŠđŸ»đŸ‘§đŸ» (103)

Queretarossa:

  • Alamos College.
  • Fontanarin yliopisto.
  • Tutustu Meksikon yliopistoon.
  • QuerĂ©taron kansainvĂ€linen koulu.
  • Martin Luther King -instituutti.

Englannin kurssit lapsille

Kaksikielisen koulun tai erinomaisen anglosaksisen kielen opiskelusuunnitelman omaavan koulun lisÀksikoulun ulkopuoliset luokatNe ovat myös vaihtoehto lasten oppimiseen.

Koko Meksikosta löydÀt erittÀin laajan valikoiman englannin kursseja lapsille. On huomattava, ettÀ hyvÀmaestro erityisestise on alkeellista. Siksi on tÀrkeÀÀ tehdÀ tarkka haku.

EnglanninkielistĂ€ toimintaa lapsille đŸ‘ŠđŸ»đŸ‘§đŸ» (104)

TÀtÀ varten neuvomme sinuavieraile Superprof-portaalissa, verkkoalustalla, joka yhdistÀÀ sinut useisiin opettajiin, jotka ovat intohimoisia englannin opettamisesta.

LöydÀt opettajia eri tavoilla ja hinnoilla, joten voit kysyÀ lisÀtietoja ja tehdÀ oikean pÀÀtöksen. Hinnat vaihtelevat 100 pesosta tunti hauskaa ja nautinnollista oppituntia kohti 300 pesosta samalle ajalle paikallisten opettajien kanssa.

Englannin oppitunnit lastenleireillÀ

Uutta kieltÀ oppiessa on vÀistÀmÀtöntÀ olla utelias siitÀ, mitÀ muualla maailmassa tapahtuu. LisÀksi on hyvin todennÀköistÀ, ettÀ tÀmÀ herÀttÀÀ "kihelmyksen" halusta matkustaa ja tutustua kaikkiin noihin syrjÀisiin paikkoihin ja kulttuureihin...

Kun lapsi tuntee olevansa valmis, hÀn voi viettÀÀ lomansa ulkomailla soveltaakseen tietojaan kÀytÀntöön ja työstÀÀkseen englantiaan.

Vaihto kielten opiskeluun

MikÀ olisikaan parempi tapa antaa lapselle kansainvÀlinen kokemus kuin kielivaihto?

Meksikossa on monia vaihtoehtoja, ja hyvÀ asia on, ettÀ sinun ei vÀlttÀmÀttÀ tarvitse lÀhteÀ maasta tai kuluttaa miljoonaa voidaksesi tehdÀ sen. On kesÀleirivaihtoehtoja, joissa lapset voivat oppia englantia tÀysin kaksikielisessÀ ja kansainvÀlisessÀ ympÀristössÀ.

Superprofilla nÀytÀmme sinulle esimerkkejÀ, joita voit tutkia:

  • Koulutus ensin: He kuvaavat leirejĂ€ seuraavasti,"Englannin kesĂ€leirit ovat paras vaihtoehto nauttia lomasta ja oppia englantia samaan aikaan. Englannin leirimme ovat erittĂ€in hauskoja, meillĂ€ on interaktiivisia tunteja aamuisin ja paljon toimintaa iltapĂ€ivisin."
  • Life Camp: ensimmĂ€inen englanninkielinen leiri, jonka tarkoituksena on saattaa kieli kĂ€ytĂ€nnössĂ€ koulun ulkopuolisessa tilanteessa riippumatta heidĂ€n englannin tasosta.

MitÀ tulee Meksikon ulkopuolisiin vaihtoihin, tÀmÀ on mahdollista monissa kouluissa, joissa on pohjoisamerikkalainen tai englantilainen jÀrjestelmÀ.

EnglanninkielistĂ€ toimintaa lapsille đŸ‘ŠđŸ»đŸ‘§đŸ» (105)

juovat lapsetEnglannin kielen kurssejaheillÀ on yleensÀ parempia tuloksia analyyttisissa ja visuaalisissa testeissÀ, lyhyemmÀllÀ ajalla ja vÀhemmÀn virheitÀ kuin yksikielisillÀ lapsilla.

LisÀksi nÀmÀ kahta kieltÀ puhuvat lapset osoittavat myös enemmÀn henkistÀ joustavuutta. TÀmÀ tuo monia etuja:

  • He ovat luovempia
  • He mukautuvat paremmin muutoksiin
  • HeillĂ€ on enemmĂ€n luottamusta itseensĂ€

LosEnglannin kielen kurssejaverkossa ja jotkin sovellukset ovat tÀydellisiÀ kÀsitteiden tarkistamiseen missÀ ja milloin tahansa.

ÂżHakujaenglannin oppitunteja lapsille?

Englannin harjoituksia alakoululaisille

Alakoululaisen oppimisen vahvistamiseksi harjoitukset ovat perusharjoituksia. On erittÀin helppoa löytÀÀ joitain kielen eri haaroja, kuten kielioppi ja syntaksi.

Samoin kirjakaupoista löydÀt kirjoja tÀynnÀ toimintaa alakoululaisille. Mutta ÀlÀ unohda, ettÀ pelit ovat aina hyvÀ vaihtoehto.

voit aloittaapelejĂ€ englanniksi peruskoulullekuten Scrabble tai Taboo, kĂ€yttĂ€mĂ€llĂ€ yksinkertaisia ​​sanoja.

On myös aika laajentaa hÀnen anglosaksilaista kirjastoaan, entÀ jos antaisi hÀnelle Robin Hoodin lastenversion tai joitain Jules Vernen romaaneja?

EnglanninkielistĂ€ toimintaa lapsille đŸ‘ŠđŸ»đŸ‘§đŸ» (106)

Koulussa opitun tarkistaminen iltapÀivisin on vÀlttÀmÀtöntÀ lasten optimaalisen englannin oppimisen kannalta. TÀstÀ syystÀ suosittelemme virkistystoimintaa, vaikka aika ajoin on tarpeen esitellÀ joitain ei niin hauskoja.

Alkeisvaiheessa lapsen on aika tuntea kieliopin perusteet erittÀin hyvin.: verbien konjugaatio, numeron ja henkilön yhteensopivuus jne.

Suosittelemme sinuatehdÀ sirujanÀissÀ tapauksissa kuvilla ja korostamalla, mitÀ haluamme lapsen oppivan (esimerkiksi konjugoitu verbi). Siten pieni voi jatkuvasti kuulla heitÀ ja tehdÀ viiden minuutin arvostelun, joka on erittÀin hyödyllinen.

harjoituksetenglannin oppitunteja lapsilleperustaso

Koska tiedÀmme, ettÀ toiminnot ja harjoitukset ovat todella tÀrkeitÀ opetettaessa lasta puhumaan englantia, jÀtÀmme sinulle luettelon englannin harjoituksista aloittelijoille:

  • hirtetty.
  • Lasten ristisanatehtĂ€vĂ€t.
  • Aakkoskeitto.
  • Yksi.
  • Pictionary.

haluatko ottaaEnglannintunnitCDMX:ssÀ?

Englannin aakkoset

Yksi ensimmÀisistÀ asioista, jotka pienen lapsen on opittava, on aakkoset.On tÀrkeÀÀ, ettÀ jatkat oppimistasi lukemalla ja puhumalla.

Oppiaksesi aakkoset englanniksi,mikÀÀn ei ole parempaa kuin laulutYoutubesta löytyy monia, ja taululla voit osoittaa ÀÀntÀ vastaavan kirjaimen.

Adjektiivit englanniksi

Yksi ensimmÀisistÀ asioista, jotka lapsen tulisi oppia englanniksi, ovat adjektiivit.Voit opettaa niitÀ muistipelillÀ.

TÀssÀ,parit ovat antonyymejÀ: pitkÀ-lyhyt, vaaleanruskea, ohut jne. Siten hÀn oppii ne seuran kautta, ja hÀnen on hyvin vaikea unohtaa niitÀ. Muista kuvat!

VĂ€rit englanniksi

MikÀÀn ei ole parempaa kuin piirtÀminen oppiaksesi vÀrit pienenÀ. TÀmÀn oppimisen aktiviteetti on antaa pienellearkkia, joissa on lukuisia eri nimiÀ vÀrejÀ ja lapsen tulee vÀrittÀÀ ne ilmoitetulla vÀrillÀ.

Loppujen lopuksi lapsen motivaation yllÀpitÀmiseksi pitÀisi olla mukava hahmo.

Kuinka oppia englantia kotona

Koti ja koulu ovat paikkoja, joissa lapset viettÀvÀt suurimman osan ajastaan. Joten jos opiskelet molemmin puolin, oppimisesi on parempi.

EdellÀ mainitut toiminnot voidaan suorittaa sekÀ kotona ettÀ luokkahuoneessa. Mutta kyllÀ, niin ettÀenglannin oppiminen kotonatyötÀ, sen on oltava jatkuvaa.

TÀstÀ syystÀ suosittelemme mÀÀrittÀmÀÀn aikataulut tÀmÀn kielen opiskelulle. Vaikka se ei sinÀnsÀ olekaan opiskelua, se voi olla vain oppimista vahvistavaa virkistystoimintaa, mutta se on suositeltavaa tehdÀ pÀivittÀin.

Pikkuhiljaa lapsi tottuu rutiiniin, eikÀ ole ihme, ettÀ hÀn yksin pÀÀttÀÀ harrastaa englannin opiskelua, vaikka kuinka vÀlillisesti.

Jos haluat tukea lapsiasi englannin oppimisessa, sinun kannattaa harkita sitÀtunnit yksityisen englannin opettajan kanssa.

EnglanninkielistĂ€ toimintaa lapsille đŸ‘ŠđŸ»đŸ‘§đŸ» (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Horacio Brakus JD

Last Updated:

Views: 6127

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Horacio Brakus JD

Birthday: 1999-08-21

Address: Apt. 524 43384 Minnie Prairie, South Edda, MA 62804

Phone: +5931039998219

Job: Sales Strategist

Hobby: Sculling, Kitesurfing, Orienteering, Painting, Computer programming, Creative writing, Scuba diving

Introduction: My name is Horacio Brakus JD, I am a lively, splendid, jolly, vivacious, vast, cheerful, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.